7,2 139 tys. ocen
7,2 10 1 139314
6,3 51 krytyków
Top Gun
powrót do forum filmu Top Gun

czy wiecie?

ocenił(a) film na 7

Film ten mimo pewnych niedociągnięć staje się w Stanach szlagierem kasowym. Armia odnotowuje po nim nawet wzrost kandydatów do służby... niesłychane....

Beta

Beta dlaczego śmieczisz forum?
Beta mam jedno pytanie, skoro to Twój ulubiony film, to w tylu postach ile o nim napisałaś, tylko tyle jesteś w stanie o nim ciekawego napisać? Czy też może chcesz zaserwować nam serial w postaci serii postów z których co 6 będzie ciekawy? Wiesz, proszę pisz napisz raczej jednego posta, ale bardziej sensownego, bo sorry, skoro w jednym piszesz, że Top Gun to Twój ulubiony film, w innym, że bardzo dobry, a w trzecim, że go polecasz, to ja już w ogóle nie wiem po co to robisz. Nie jesteś jedyną użytkowniczką forum, więc na prawdę jak chcesz się jakoś wyróżnić zrób coś pożytecznego, zacznij np. opisywać filmy, z tego na prawdę będzie ktoś mógł skorzystać, a tak, wchodząc na forum, za głowę się łapię widząc Twoje, choć różne, to praktycznie dość monotonne posty. Ten, akurat jest Twoim pierwszym, przynajmniej na Top Gunie ciekawym postem. Wiesz, może na przyszłość rozwijaj tego typu posty, opisz dokładniej, bo tak, mimo że ciekawy, nadmiarem informacji nie grzeszy. A faktycznie Top Gun zarobił w USA całkiem sporo bo ponad 176 mln $ i na dzień dzisiejszy plasuje się na 60 miejscu pod względem przychodów w USA. A co do zwiększonej liczby kandydatów (bo chyba nie chodziło Ci o to, że urośli po tym filmie), to tego nie słyszałem. Więc na prawdę gorąca prosa do Ciebie Beto. Przestań być Śmieciarką Filmwebu, skoro jednak potrafisz wynajdywać ciekawe informacje, to właśnie popracuj nad nimi.

Lord___Sidious

brawo!
no cóż Lordzie nie wyraziłbym tego lepiej...
zgadzam się w 100%

ocenił(a) film na 7
ghostek

...
CZY TY ZAWSZE MUSISZ MIEĆ OSTATNIE ZDANIE?

ocenił(a) film na 7
Lord___Sidious

...
wiesz...chyba nie jesten jedyna jako skąpa w słowach...jest wiele osób, które pisza - krótko i na temat. A to , że jest wiele postów krótkich czy długicz - to kwestia czasu. W tej chwili chce powiedziec to a póżniej to, a potem znalazłam jeszcze to... i tak to pojawia się na ekranie...Pozdrawiam.
( a nie wszyscy muszą to czytać!!!, ja też czytam to co mnie interesuje.)

ocenił(a) film na 7
Lord___Sidious

DODAM
że nad ciekawymi informacjami cały czas pracuję, o ile obowiazki mi pozwalają i mam wolną chwile...