Nie wiem nie moge zrozumieć nie było jej wcale i w pewnej scenie jak zabawki kłóciły się czy uciekać od Adiego czy nie to Chudy mówi pamiętacie co było z Tess (chyba) ?....
o co chodzi...
to straszne, bo chudy zostal sam!! ta kowbojka poszla sobie do basa :(
Przeciez pasterka byla taka sliczna, to nie fair, ze ja pomineli. Moze w jakis usunietych scenach jest czy cos...
chyba nie, nie rozumiem przecież Chudy ją chyba kochał XD więc dlaczego ja usunęli on nawet nie cierpiał i nie tęsknił ani... jakoś głupio to wyszło...
Tęsknił i cierpiał, ale musiał wspierać drużynę. Czy miał siedzieć i płakać: "O, ja biedny, zostałem sam!", kiedy trzeba było działać?
wcale nie cierpiał! raz beznamiętnie powiedział "pamiętacie co było z tess..." .... może fakt, ale nic nie zrobił żeby ją wtedy ratować!? to mnie zastanawia... dlaczego jej nie pomógł jak była wywalana na śmietnik?!
Może ona nie chciała? Pokłócili się, a później duma nie pozwoliła jej prosić pomoc. Albo nie było go przy tym. Można znaleźć mnóstwo powodów, które by to wyjaśniały.
Myślę, że ją sprzedano lub ew. oddano. Bo znając gł bohaterów Toy Story, jakby ją wywalili na smietnik to próbowali by ją ratować, a będąc sprzedaną lub oddaną trafiła do innego dziecka. Po prostu w III cz. nie było miejsca dla Tess, bo Chudy musiał się skupić na nowej misji :)
Kowbojka Jessie nie pasowała do Buzza, nawet moje dziecko to zauważyło i pytało, czemu Jessie nie tańczy z Chudym. Zrobienie z nich pary na siłę świadczy o promowaniu "inności", to moje zdanie.
Ach, te teorie spiskowe. Nawet w bajkach się doszukujecie podtekstów. Jessie wybrała Buzza, bo akurat tak widzieli sprawę twórcy filmu, koniec kropka. Między nią a Chudym była raczej tylko głęboka przyjaźń.
Twoje dziecko stwierdzilo tak bo byli z tej samej "serii". Jak sie tak zastanowic to kto wie czy nie byl jej bardziej bratem - gdyby wiec byli razem, to ciekawe co wtedy by Twoim zdaniem "promowali".
Chudy mówił, że wiele wspaniałych zabawek Andy'ego trafiło do nowych właścicieli, w tym Pastereczka, Czarny czy Ekran. I nie zgodzę się ze stwierdzeniem że za nią nie tęsknił i nie cierpiał. Widać to po scenie kiedy Rex o niej wspomina a Chudy robi się nostalgiczny i widać, że rozdrapywane są stare rany. Nie wiemy przecież kiedy to się stało i jak długo ich już nie było ze starą paczką. Chudy swoje wycierpiał i po prostu pogodził się z tym, że już nigdy nie będą mogli być razem i skupił się na trzymaniu ekipy razem, jak to mówią, czas leczy rany lecz ta scena powinna wszystkich upewnić w tym, że wciąż o niej pamięta i że jest w jego sercu.