Trans

Trance
2013
6,7 33 tys. ocen
6,7 10 1 33213
5,5 21 krytyków
Trans
powrót do forum filmu Trans

wolałbym wyrzucic wydane na ten film pieniądze na ulice - moze jakis czlowiek , ktory by je znalazł zrobiłby z tego wiekszy pozytek - nawet gdyby wydał je na tanie wino

ocenił(a) film na 3
SKAMANDRYT

Całkowicie się zgadzam, chociaż nie do końca uważam, że jak coś nam się nie podobało to są to pieniądze stracone. Jak nie należy opowiadać historii też trzeba wiedzieć i to też nas jakoś wzbogaca pomimo tego, że wychodzisz poirytowany z seansu - oczywiście ubierając to w ładne słowa.

ocenił(a) film na 10
SKAMANDRYT

nie rozumiem ludzi którzy mają zbyt niski iloraz inteligencji by pojąć o co chodzi w filmie, więc narzekają że film był "słaby" bo nie wiadomo o co chodzi :)

tysxd

mają szczęście, że Lynch już nie kręci

tysxd

,,nie rozumiem ludzi którzy mają zbyt niski iloraz inteligencji by pojąć o co chodzi w filmie, więc narzekają że film był "słaby" bo nie wiadomo o co chodzi :),,

powyzej 100% przyklad niskiego ilorazu inteligencji

- film byl tak banalny , ze zeby go nie skumac albo widziec w nim jakakolwiek trudnosc trzeba byc niedorozwinietym

ocenił(a) film na 4
tysxd

Co tu było do pojmowania? Film stwarza pozory ciężkiej łamigłówki i łatwo się na to nabrać. W paru momentach twórcy filmu strzelają sobie w stopę bo jest kilka dziur w scenariuszu. Szedłem z dobrym nastawieniem do kina a od pewnego momentu im dalej tym gorzej. Szczerze mówiąc nie pamiętam kiedy ostatnio siedząc w kinie tak bardzo czekałem na koniec.

użytkownik usunięty
SKAMANDRYT

Zgadzam się z wypowiedzią autora tematu, po godzinie miałam ochotę uciec z kina.

ocenił(a) film na 5

to trzeba bylo uciekac,chyba nikt cie nie trzymal tam na sile?!

użytkownik usunięty
owsiakando

Nie mam takiego zwyczaju, zawsze oglądam film do końca. A nuż końcówka uratuje cały film.

ocenił(a) film na 5

to ladnie,ja chetnie film zobacze poniewaz lubie mcavoya i cassela ; )