Film zapowiada się na bardzo ciekawy, z wielką chęcią bym się na niego wybrał. Kieruję do Was
pytanie czy w wieku 15 lat (tak, wyglądam na swój wiek, nawet na nieco więcej) wpuścili by mnie
na ten film w sieci kin Cinema City? Niestety ograniczenie wiekowe jest na 18+
Tak nisko mojego uroku osobistego nie wyceniaj:P Wydaje mi się, że zapowiada się bardzo dobry film, jutro czas sprawdzić ;)
Obsługa tego nie sprawdza szczegółowo mając kilkanaście filmów, po za tym jakbyś kupił bilet na inny film, to spokojnie możesz przejść do sali z filmem Trans pod warunkiem, że nie będzie kompletu, na co są raczej małe szanse.
W Polsce kupisz bilet bez problemu i na 99,99 procent obejrzysz spokojnie film bez kombinowania.
Kategoria 18 ciekaw jestem czy w filmie są jakieś mocne sceny ... ?
Ta 18 to pewnie dlatego, że jest sporo przemocy, jedna makabryczna scena strzelaniny i trochę ładnej nagosci.
Jest scena przesłuchania w której pojawia się z dwusekundowy urywek z wyrywania paznokcia. Z tego co pamiętam także podczas strzelaniny jeden z czarnych charakterów dość obficie krwawił z jednego miejsca.
Są też elementy nagości, czyli w pełni rozebrana bohaterka z pokazanym zbliżeniem na waginę.
Także film nie jest zbyt drastyczny, ani też nie epatuje widokiem krwi. Na mnie motyw paznokci robi silne wrażenie, więc przez te kilka sekund mnie zmroziło, ale tak poza tym to nie ma tu nic strasznego.