PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708601}

Transformers: Ostatni Rycerz

Transformers: The Last Knight
2017
5,8 57 tys. ocen
5,8 10 1 56982
3,3 19 krytyków
Transformers: Ostatni Rycerz
powrót do forum filmu Transformers: Ostatni Rycerz

1. Żeby Megan Fox w tym zagrała
2. Żeby się zdecydowali gdzie będzie się toczyć akcja [ Ziemia czy Cybertron ]
3. Dowiedzieć się co to Unicron [ czy jakoś tak ]

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Unicron to Pożeracz światów, jego przeciwnikiem jest Primus, w Tramsformers Prime przetłumaczono go jako Jednorożec. A i jeszcze on zjadając planety dodaje sobie energi. Mam nadzieje że pomogłam ;P

Prime021

Jednorożec? Serio?

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Tak przetłumaczono podziękujmy gościom z góry. Optimus mówi o Jednorożcu, czyli Pożeraczu światów (tak jest w tej serii).

Prime021

Fajnie! Już widzę film. Różowy jednorożec z tęczową grzywą i ogonem pożera świat! No na to to ja nie pójdę nawet za milion...

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Nie tak serio Jednorożec to zle przetłumaczony Unicron, ale wygląda w TF Prime fajnie (próbuje zabić Optimusa). Literówka i głupie tłumaczenie, oglądnij TF Prime na cda od początku nawet niezła seria (są 3).

ocenił(a) film na 5
Prime021

On jest Transformerem, a nie jak napisałaś : "Różowy jednorożec z tęczową grzywą i ogonem pożera świat!"

Prime021

Racja trochę przegiełam z tym jednorożcem.

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Spoko w Transformers Prime taka ludzka bohaterka Miko to samo powiedziała co ty. XD
Jak chcesz obejżec odcinki z Unikronem w TF Prime to wpisz na cda "Transformers Prime s01 odc24" są 3 odcinki z udziałem naszego Jednorożca (XD). Nie mogę wżucic linku bo wyświetliło mi się to : "Wprowadzona przez Ciebie treść jest niezgodna z Regulaminem Serwisu Niestety Twoja wypowiedź zawiera zewnętrzny link. Usuń go, aby opublikować wypowiedź."

Prime021

A wiesz ile minut trwa jeden z odcinków? Bo mam ograniczony internet. :-( XD

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

20 minut, czyli razem godzinę, ale warto obejżeć

Prime021

A to da się zrobić. Dzięki.

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Nie ma za co, może kiedyś pogadamy tak co myślimyvo Transformers co ?

Prime021

Chętnie. :-)

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

To jak teraz ? Albo zamiast rozmowy zacznijmy pisać opowiadanie jak moze wygladać Transformers 5. To będzie taka rozmowa jak w "Nasi ulubieńcy" ok ?

Prime021

OK. Ale mam jedno pytanie. jak to zrobimy?

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Hymm albo może jednak mysli na temat Transformers 1-4

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Co myślisz na temat Optimusa ?

Prime021

Ten gościu jest spoko-loko-foko. Znaczy chyba bardziej go lubię pierwszych 3 częściach. A ty co sądzisz o Bee ?

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Jest super, śmieszny i w Transformers 4 jak Optimus powiedział, że miał kłopoty z nim to się z siostrą śmiałam. A przy okazji UWIELBIAM Camaro ! Bee jest taki młodzieżowy dlatego jest oboziązkoey w każdym TF. A co sądzisz o Ratchecie?

Prime021

Jest fajny i jest lekarzem Transformerów. Ja tam lubię (nie szalonych) lekarzy. Którą część TF lubisz najbardziej? Ja pierwszą.

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Wszystkie coś w sobie mają, więc lubię wszystkie.

ocenił(a) film na 5
Prime021

Chociaż chyba najbardziej też lubię jeden. Dwa tak średnio, trzy pokazuje Optimusa że nie jest wkońcu najstarszy i najbardziej stanowczy, że jest ktoś nad nim. A cztery lubię z tego powodu że Bay pokazuje w nim Optimusa, który potrafi się mocno wkóżyć. A jakiego najbardziej lubisz aktora w TF ? Ja Josha Duhamela, ponieważ świetnie gra rolę żołnoerza i jest przystojny.

Prime021

Ja też go lubię. Sama nie wiem o co pytać...

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Okey to moje pytanie będzie dotyczyło TF Prime. Jak ci się podobało ? Jeśli chcesz to to jest nazwa serialu który opowiada hisorię Bee wiele lat pózniej po TF Prime. Ten serial nazywa się Transformers: Robots in Disguise. Jest fajny i momentami bardzo śmieszny (Bumblebee stara się mówić i zachowywać jak Optimus).

Prime021

No niestety, ale nie mam tego programu w telewizorze. Jak myślisz. Kto lepszy Bee czy Ironchaid ? (czy jakoś tak)

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Bee jest jednym z moich ulubionych i ma coś takiego w sobie, że nie można go nie lubić, ale Ironhide jest też fajny (szkoda że zginął) i w TF 1 super miał tekst (moji rodzice oglądali ze mną tą część i padli) : "Upierdliwi ci rodzice ... Zdjąć ich ?" i ta mina Optimusa. W sumie uwielbiam obydwóch, ale Bumblebee pojawia się chyba w każdym TF więc ma przewagę 1%. Dobra moje pytanie : "Kogo lubisz bardziej Megatrona czy Optimusa ?"

Prime021

No chyba, że Optimusa! Jest po tej dobrej stronie (przynajmniej w TF 1-3). Moje pytanko. Czy chciałabyś spotkać takiego autobota? Ja chyba nie. Chociaż nie wiem... Mam dylemat.

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Jasne że tak mam taką wredną koleżankę, nadawałaby się do wyścigu Autobot vs Deceptikon (Haha). Ale tak serio to fajnie by było być przyjaciółką Optimusa, Bee czy Ironhide. I pomóc im skopać Megsa - żart nie skopać go ale WYSADZIĆ (kolejny żart) ! Chciałabyś pracować z Autobotami w wojsku (z Lennoxem) ?

Prime021

Ja to tam bardziej wolę pokój (że brak wojen), ale gdyby mnie potrzebowali w przyszłości to oczywiście że tak. Czy możliwe jest spotkanie takiego kosmite??? Oto jest pytanie ! Kosmos ukrywa jeszcze wiele tajemnic więc nic nie jest niemożliwe.

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

No to prawda ostatnio w wiadomościach pokazywali nagranie z ciemnej strony księżyca, gdzie słychać było jakby ktoś gwizdał. Może to Bee ? Hahaha. Jakie samochody podobają Ci się w TF (Transformery się w nie transformują) ?

Prime021

Tym się nie interesuje. Ale chyba najbardziej podoba mi się samochód, którego transformuje się Bee. Pytanie: Czy transformery się odżywiają (czy jedzą lub piją) ???????

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

One pochłaniają płynny energon. Energon to płyn życia Cybertrończyków służąca im za krew, jedzenie i paliwo do maszyn. Ma on kolor niebieski, ale jest także Mroczny Energon (fioletowy), który ożywia zmarłych i stają się oni pewnego rodzaju zombii. Jest też Czerwony Energon dodaje szybkości. Te dwa ostatnie są prawie niespotykane. A jakie Transformery lubisz najbardziej ? Ja Optimusa, Bee, Ironhide, Ratcheta, Megatrona, Sideswipa i KnockOuta (z TF Prime).

Prime021

Optimus, Bee, Ratchet. Co wolisz ? Spotkać Megatrona czy Optimusa??? Ja szczerze Optimusa......

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Też wolałabym spotkac Optimusa, ale ciekawie byłoby nagadac Megsowi jaki z niego palant XD.

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

A chciałabyś byc jednym z Autobotów czy Deceptikonów ?

Prime021

Jedno słowo: nie. W głębi duszy chciałabym być wilkiem ja w ,,Saga Zmierzch''. Lubisz Sama Witykiego (tego gościa z częsci 1-3) ??? Mnie tam on nie przeszkadza .

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Mnie w sumie też, ale za bardzo go nie lubię i jego ojca (durnowate żarciki). Najbardziej lubię Lennoxa, po prostu jest fajny i przystojny. A jakbyś opisała Megatrona ?

Prime021

Czysty idiot.... Pełen idiotycznych planów władzy nad światem które i tak nie wypalają...... Taki jest opis. A jak Ty opiszesz Optimusa ???

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Dzielny, mądry i opiekuńczy. Stara się poukładać wszystkie sprawy we wszechświecie, ale wiadomo nikt nie da rade zrobić to sam, ale od czego ma się przyjaciół ? Szlachetny i nigdy nie zmusza nikogo do niczego... IDEAŁ ! W sumie to fajnie byłoby mieć takiego przyjaciela, który by mnie bronił. Okey teraz ty opisz Bee.

Prime021

Jest śmieszny i taki ,,nastolatkowy'' po prostu w momentach braku zagrożenia na luzie. Bardzo go lubię. Ale jak się zdenerwuje to też może nieźle narobi rabanu. Jak opiszesz tego no... Sentimenta eee.... tego przywódcę autobotów przed Optimusem??? (Opis jaki był w 3 części TF)

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Sentimer Prime to OSZUST, KŁAMCA I MORDERCA ! Spiskował z Megatronem i kiedy nie dawał sobie rady z Optimusem to kazał Deceptikoną strzelać do niego jakby nic sam nie mógł zrobić. Po prostu go nie lubię. Dzięki, opisz może Blizniaki (z TF 2).

Prime021

Byli bardzo śmieszni. A kiedy ten duży deceptikon zeżarł tego drugiego, a ten go rozwalił od środka, to było super. Czasami było się z czego śmiać. Dobre to było jak na początku filmu transformowali się w wózek z lodami. Fajni są. Okej, to teraz opisz może Ratcheta. :) :) :) :)

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Ratchet jest spoko lekarzem, nie jest świrusem jak Scalpel (ten mały co gadał, że potrzebuje mózgu Sama). Jest poważny, ale najbardziej rozwala mbie z TF Prime : Ktoś rozwala mu sprzęt, a ten wrzeszczy "To jest mi potrzebne !". No to może opisz Starcreama (żeby było że nie tylko Autoboty). XD

Prime021

Dziwak.... Dziwak.... Dziwak.... Jak w TF 3 zniszczyli mu oko/a to to mnie rozwaliło. I w ogóle to w przybliżeniu jest brzydki... Nie lubię go bardzo, tak jak Megatrona. :O To mi opisz Ironhaida (czy jakoś tak). Lubię TF, ale nie ogarniam niektórych nazw.

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Ja na początku też nie ogarniałam i było tak : szarzy i czarni to przeważnie zli, a kolorowi dobrzy XD. Ale wracając do Ironhida to jest spoko gościu, ten tekst w TF 1 o zdjęciu rodziców Sama to było coś. Ale chyba nie lubi jak ktoś w niego mierzy nie ? Jest po prostu spoko :):):) i tyle. Opisz Shockweva (tego z TF 3 co miał zwierzaka podobnego do jakiegoś robaka).

Prime021

To tej ,,doktor''-psychopata!!! Chciał Samowi wywiercić mózg!!! I wsadził mu do ust jakiegoś kosmicznego robaka, który mu grzebał w wnętrznościach!!!!! ON TO MEGA-PSYCHOPATA. Po prostu to jedno go opisuje, psychopata, psychopata, psychopata. To teraz opisz Lennoxa.<3 Lennox jest super, przystojny i taki odważny ! <3 (przynajmniej według mnie)

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Myśle o nim to samo XD ! Jest super przystojny, odważny i mądry a do tego momentami prze zabawny (rozmowa z gościem, który pytał się czy chce złotą kartę z TF 1) Jest po prostu CUDOWNY ! Opisz kolege Lennoxa (czarnoskórego).

Prime021

To wyda ci się dziwne, ale cóż. Który to???

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Ten co kręcił filmik, kiedy Blackout napadł na bazę w TF 1, a w 3 pilnował autobotów budujących statek kosmiczyny. Z Samem walczył w TF 3 kontra Deceptikony. Pamiętasz już ? Nazywał się bodajże Robert E. jakoś tak.

Prime021

A to teraz już mi świta. Tak on jest spoko. W zasadzie to każdy kto walczy po stronie autobotów jest spoko. A jak opiszesz te panią od spraw bezpieczeństwa z TF 3 ????