PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708601}

Transformers: Ostatni Rycerz

Transformers: The Last Knight
2017
5,8 57 tys. ocen
5,8 10 1 56987
3,3 19 krytyków
Transformers: Ostatni Rycerz
powrót do forum filmu Transformers: Ostatni Rycerz

1. Żeby Megan Fox w tym zagrała
2. Żeby się zdecydowali gdzie będzie się toczyć akcja [ Ziemia czy Cybertron ]
3. Dowiedzieć się co to Unicron [ czy jakoś tak ]

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Wariatka "Ja nic nie wiedziałam o silniku w Czarnobylu", albo "Podajmi torebke (...) no tą zieloną !". On po prostu jest według mnie głupia, ok opisz dziewczyne Sama.

Prime021

Którą? Bo były dwie... Ta brunetka (TF 1-2) i ta blondi (TF 3).

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Brunetke.

Prime021

Podobała mi się (NIE CHODZI O URODĘ). Nadal pamiętam jak w TF 2 złapała tego małego Transformera i go wytresowała. Hi hi hi. To teraz ty opisz mi tę (blondi) dziewczynę Sama .

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Taka trochę w stylu: Ojej jestem ŚLICZNA blondi o nienagannej figurze. Ale podobało mi się to jak wkóżyła Megatrona (Haha), lecz ogólnie i tak podobała mi się bardziej Mikaela. Ale jednak musiała być niezła skoro Lennox (cudny) ręczył za nią. Opisz może Jetfajera (tego staruszka-autobota z TF 2).

Prime021

Taki trochę stary dziwak... Ale był Deceptikonem i przeszedł do Autobotów !!!! No i oddał swoje części za swoje życie dla Optimusa. Mnie się tam podobał... To teraz opisz może rodziców Sama (obydwoje) ...

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Dobra byli trochę ... ZWARIOWANI. Ojciec Sama był taki trochę egoistyczny, a jego matka szalona (zwłaszcza jak zjadła te ciastka z trawką w TF 2). Mnie się tak średnio podobali, najbardziej śmieszne było to jak Deceptikon zadzwonił do niej, a ona nazwała go zboczeńcem ! Opisz może tego łysego gościa z TF 4 co zbudował nowe ciało Megsowi.

Prime021

Nie był taki zły. Prawda na początku nie wiedział co robi i myślał, że robi to dobrze. A potem musiał uciekać przed swoim własnym dziełem... Taki trochę zwariowany. A jak krzyknął ,,O MY GOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!'' jak uciekali przed tym ogromnym magnesem, to się uśmiałam. To teraz opisz tego złego transformera z TF4. Wiesz, tego co chciał upolować Optimusa.

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Lockdown był taki momentami straszny, typowy czarny charakter. Choc ciekawa była rozmowa pomiędzy nim a Optimusem i kiedy wpakował Prima do klatki to zaparło mi dech w piersiach. Był nawet spoko dałabym mu w TF 5 jeszcze jedną szanse. Opisz tego zielonego autobota z TF 4 co chciał strzelac do ludzi, kiedy Optimus przyjechał.

Prime021

Taki ściema-supermen... Ale nie był tai zły... Chodź szczerze wole autoboty z TF 1,2,3 ...W sumie ie mogę pojąć jak takie wielkie roboty z całym swoim *eq mogą zmieniać się w samochody, które są małe i szybkie. Ale wracając to był dla mnie taki : ,,Zrób to i to, a ja spadam porostrzelać tamtych idiotów''... Taki dla mnie był. To teraz opisz tego grubego autobota co zmienia się w śmieciarkę/ciężarówkę.
*eq = ekwipunek

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

To właśnie ten zielony autobot.

ocenił(a) film na 5
Dinomysia

Opisz tego małego autobota z TF 3-4 co zmieniał się w laptopa, a pózniej więzili go ludzie.

ocenił(a) film na 9
Prime021

to taki mały "Einstein"

Prime021

Przecież w pewnym momencie pierwszego sezonu zaczeli używać nazwy Unicron.

Dinomysia

Przede wszystkim mam wrażenie, że większość osób na forum jest dosyć młoda. Proponuję obejrzeć film Transformers The Movie z 1986 roku. Wszystko stanie się jasne. A najbardziej brakuje HotRoda. Nie wiem dlaczego jeszcze nie pojawił się w "obsadzie".

FCrimson

Hot Rod ma być w piątce.