1. Żeby Megan Fox w tym zagrała
2. Żeby się zdecydowali gdzie będzie się toczyć akcja [ Ziemia czy Cybertron ]
3. Dowiedzieć się co to Unicron [ czy jakoś tak ]
Wariatka "Ja nic nie wiedziałam o silniku w Czarnobylu", albo "Podajmi torebke (...) no tą zieloną !". On po prostu jest według mnie głupia, ok opisz dziewczyne Sama.
Podobała mi się (NIE CHODZI O URODĘ). Nadal pamiętam jak w TF 2 złapała tego małego Transformera i go wytresowała. Hi hi hi. To teraz ty opisz mi tę (blondi) dziewczynę Sama .
Taka trochę w stylu: Ojej jestem ŚLICZNA blondi o nienagannej figurze. Ale podobało mi się to jak wkóżyła Megatrona (Haha), lecz ogólnie i tak podobała mi się bardziej Mikaela. Ale jednak musiała być niezła skoro Lennox (cudny) ręczył za nią. Opisz może Jetfajera (tego staruszka-autobota z TF 2).
Taki trochę stary dziwak... Ale był Deceptikonem i przeszedł do Autobotów !!!! No i oddał swoje części za swoje życie dla Optimusa. Mnie się tam podobał... To teraz opisz może rodziców Sama (obydwoje) ...
Dobra byli trochę ... ZWARIOWANI. Ojciec Sama był taki trochę egoistyczny, a jego matka szalona (zwłaszcza jak zjadła te ciastka z trawką w TF 2). Mnie się tak średnio podobali, najbardziej śmieszne było to jak Deceptikon zadzwonił do niej, a ona nazwała go zboczeńcem ! Opisz może tego łysego gościa z TF 4 co zbudował nowe ciało Megsowi.
Nie był taki zły. Prawda na początku nie wiedział co robi i myślał, że robi to dobrze. A potem musiał uciekać przed swoim własnym dziełem... Taki trochę zwariowany. A jak krzyknął ,,O MY GOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!'' jak uciekali przed tym ogromnym magnesem, to się uśmiałam. To teraz opisz tego złego transformera z TF4. Wiesz, tego co chciał upolować Optimusa.
Lockdown był taki momentami straszny, typowy czarny charakter. Choc ciekawa była rozmowa pomiędzy nim a Optimusem i kiedy wpakował Prima do klatki to zaparło mi dech w piersiach. Był nawet spoko dałabym mu w TF 5 jeszcze jedną szanse. Opisz tego zielonego autobota z TF 4 co chciał strzelac do ludzi, kiedy Optimus przyjechał.
Taki ściema-supermen... Ale nie był tai zły... Chodź szczerze wole autoboty z TF 1,2,3 ...W sumie ie mogę pojąć jak takie wielkie roboty z całym swoim *eq mogą zmieniać się w samochody, które są małe i szybkie. Ale wracając to był dla mnie taki : ,,Zrób to i to, a ja spadam porostrzelać tamtych idiotów''... Taki dla mnie był. To teraz opisz tego grubego autobota co zmienia się w śmieciarkę/ciężarówkę.
*eq = ekwipunek
Opisz tego małego autobota z TF 3-4 co zmieniał się w laptopa, a pózniej więzili go ludzie.
Przede wszystkim mam wrażenie, że większość osób na forum jest dosyć młoda. Proponuję obejrzeć film Transformers The Movie z 1986 roku. Wszystko stanie się jasne. A najbardziej brakuje HotRoda. Nie wiem dlaczego jeszcze nie pojawił się w "obsadzie".