PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181343
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

... ale za to jakie godziny:) Film jest poprostu wypierdowy i z przytupem. Na takie kino właśnie czekałem i takie dostłem. Efekty pierwsza klasa no poprostu wyjeb w kosmos, humor super także, cała sala w kinie kilka razy się uśmiała i to porządnie. Niektórzy narzekali że nie będzie fabuły a moim zdaniem fabuła jak na taki film jest całkiem niezła bo że są tylko same nawalanki to powiedziec nie można. Mówcie co chcecie ale film jest zajebisty, możliwe że jeszcze w kinie się pojawie aby obejrzeć jeszcze raz to na ekranie to arcydzieło i już nie moge doczekać się części 3. Zdecydowane 10/10. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
_justin_

Popieram...
to nie tylko efekty wzięte w jedną kupe i ludzie myślą, że to film....

Ten film to prawdziwe ........
poszedł bym jeszcze raz na ten film z wielką chęcią...
obawiałem się, że 2 część dobrych Transformersów będzie słaba...
a tu miłe zaskoczenie...
spokojnie może rywalizować z 1 częścią jak jej nawet nie przewyższa.
Troszke było mniej starych Autobotów ale za to pojawiły się inne.
Takie kino lubię.
Oczywiście są tacy co nie lubią...
O gustach się nie dyskutuje...
To film dla małych i dużych widzów...
jako film z seri akcja jest bardzo dobry
moja ocena
9/10

ocenił(a) film na 10
maciass91

ja dla obu części wystawiłem 10/10 ale myśle że Transformers 2 troszke jedynke przewyższa:)więcej akcji, humoru itp...

ocenił(a) film na 10
_justin_

Ja również uważam że T.ROTF(L) był trochę lepszy od pierwszej części.
1 na 9/10.
2 na 10/10.

Cieszy mnie bardzo że film przerósł moje oczekiwania ponieważ na ten film
czekałem długie dwa lata i miałem wobec niego ogromne oczekiwania. Zostały spełnione nawet w 150%.

PS:
Scena w toalecie z paralizatorem MIAZGA:D

ocenił(a) film na 10
Dorikin

hehe no na scenie w toalecie to chyba sala w kinie najgłośniej sie śmiała i jeszcze z tekstów rodziców Sama haha to dopiero było, zjarana mamuśka:D

_justin_

ja wystawiłem ocenę 9/10 tak jak pierwszej części, głównie za efekty, humor(mimo, że prostacki to śmieszny, ale jaja Deva były przesadą) i rozpierduchę. oczekiwałem zadymy i ją dostałem, choć czasami chciało się wrzeszczeć o więcej.

ocenił(a) film na 10
naza

Byłem, zobaczyłem, przeżyłem... chce jeszcze raz...

W jedynce było pełno głupich dialogów, a tutaj dialogi do minimum + dużo
żarcików i mnóstwo mnóstwo AKCJI!! Tego oczekiwałem od 2!! Ciekawe co 3
pokaże;D

Szkoda, że w moim kinie wersja cyfrowa była tylko na przed premierze:(

ocenił(a) film na 7
jdrk17

Mi osobiście też się film bardzo podobał. Oczekiwałem, że będzie to do tej pory najlepszy film sci/fi w tym roku i taki właśnie jest. Kupa akcji, sporo humoru, dialogi nawet ciekawe, wszystko ładnie zmontowane, tylko te niektóre sceny podczas walk mało czytelne, ale wystawiłem filmowi bardzo mocne 9/10 (tak samo jak jedynce), więc w porównaniu z Terminatorem - też zapowiadanym na super hit, miażdży terminatora w pierwszej akcji w Szanghaju. Naprawdę ciekawie zainwestowane miliony dolarów:) no i przynajmniej tym razem nie żałuje wydania hajsu na bilet. Pozdrawiam:)