PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

...widoczny w 00:01:39, w nowym trailerze,????? z poczatku myslalem ze to Bumblebee, ale po ponownej analizie stwierdzam ze jednak nie:)) jeden z constuctionow??? ma spore koła..

ocenił(a) film na 7
Funny_Man

Hmm... w nowym trailerze w 1:39 jest widoczny Sam, trzymany przez Megatrona... żadnego zółtego Decepa tam nie ma.

Speedfan

w 1:39 jest scena gdzie Sam i Mikaela skaczą z małego budynku na drugi w trakcie wybuchu, który spowodował strzelając do nich chyba Starscream... ale w tle są jeszcze dwa transformery, z początku też myślałem, że jeden z nich - ten żółty - to Bee, ale jednak, po zobaczeniu klatka po klatce, przekonałem się, że jest to Constructicon, ten co zamienia się w żółtą spycharko-ładowarkę Caterpillar 992G Front Loader na kołach... chyba nazywa się Rampage...

Speedfan

Speedfan... scena, o której mówisz jest w 1:49... a Sam jest trzymany przez Starscream'a nie Megatron'a, tak mi się wydaję...

ocenił(a) film na 10
Funny_Man

Ten żółty to jest Scrapper :) 00:00:25 WOW

http://www.youtube.com/watch?v=PFiqizdsbLg&feature=related

ALIENkiller

napewno nie Rampage,poniewaz wyglada on calkiem inaczej....to z pewnoscia Scrapper.

ocenił(a) film na 10
Funny_Man

Rampage jest w zwiastunie 00:01:20 po prawej stronie i w 00:01:43 jak walczy z BumbleBee a co do sceny 00:01:49 to megatron przytrzymuje Sama zreszta widac jaka ma ręke w 00:02:06 :) Ciekawi mnie co to za robot w 01:47 dostaje łomot :D

ALIENkiller

macie rację, że to nie Rampage, tylko Scrapper... podałem, że to Rampage, bo znalazłem takie info na jakimś blog'u o filmie, mnie ciężko jest pojąć te wszystkie transformery, ich imiona i wogóle, ale dziś gdzieś indziej znalazłem wyjaśnienie, że to Scrapper... sorry...

ale co do robota, który trzyma Sam'a, podtrzymuje swoje zdanie... dlaczego?... dlatego...

zobaczcie finałowy trailer klatka, po klatce... w: 1 min 48 sek, pojawia się decepticon pochylający się nad Sam'em, tak?... kto to według was jest?... może nie znam się na Transformers tak dobrze jak co po niektórzy, ale ten robot wygląda mi na StarScream'a - jest podobny do tego z plakatu i robota z poprzedniej części, które zwał się StarScream... następnie:

pamiętacie video, które udostępnił Bay, z jakiegoś Show?... była tam scena, w której samochód, chyba Saturn Astra z Mikaelą i Sam'em w środku, zostaje przepiłowany wzdłużnie, kto to zrobił, bo ja widzę tam StarSream'a?...

i dtalego mogę założyć się, że scena z 3 trailera jak i scena z autem z videa Bay'a, to ten sam fragment filmu, którego częścią jest też scena gdzie "jakiś" robot przytrzymuje Sam'a... tym robotem jest STARSCREAM nie Megatron!... ale może jednak się mylę, zobaczymy po premierze filmu...

ocenił(a) film na 10
Mauricio_Esposito

Zwróć uwage że Sam jest zwrucony przodem do Starscreama gdy pada na plecy Megatron go z tyłu przyciska :) wyraźnie widac gąsienice na nogach zreszta Scream ma wyrzutnie rakiet na dłoniach(scena na polanie) a nie takie paluchy :P

ALIENkiller

zgadzam sie....to Megatron przytrzymuje Sama...wystarczy zwrocic uwage na jego palce:))a StarScrem rzeczywiscie przepolawia samochod:)))