PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

W pierwszej części Mikaela Banes zadała Samowi pytanie czy jast płytka a on oczywiście odpowiedział że nie ale przeciesz to facet każdy kto by spotkał na swojej drodze Megan powiedział by to samo. A jaka jest prawda ano taka że chyba jest płytka.
Świat, głównie męskie grono oszalało na jej punkcie ale tak samo było także z wieloma innymi aktorkami chociażby Pamelom Anderson ( do dziś pamiętam jak to w serialu Przyjaciele JOY i CHANDLER oglądają Słoneczny Patrol zawsze żeby zobaczyc jak " bięgną " . O co mi chodzi już wyjaśniam , podobnie jest z Megan ona także narazie biegie i to wszystko.
Sama aktorka mówi że chce się wzorowac na Angelinie Jolie która sama niedawno "biegła" ale nastąpił w już życiu pewien zwrot i... czy taki zwrot nastąpi w życu Megan szczeże w to wątpie ale zabaczymy.
A narazie pozostaje oglądac tylko jej walory na ekranie.

ocenił(a) film na 9
patryks83

DO niej nic nie mam ale te wszystkie zachwyty tą dziewczyną sa bardzo przesadzone, jest wiele a nawet BARDZO wiele łądniejszych, zeby nie powiedzieć piękniejszych(bo do tych sie napewno nie zalicza) kobiet na świecie a także pośród aktorek..płytka, ja bym powiedział pusta, może nie idiotka ale w głowie to nie ma za dużo, nie reprezentuję sobą nic specjalnego.
w kazdym programie mówią o niej w takich superlatywach, podkolorowane chyba sie nie przyjzeli jej dokładnie lub tez "oni" są tak oraniczeni czy płytcy...dla mnie to poprostu jakaś dziwna propaganda dla ludzi którzy są podatni, jesli media mowią ze ona jest "bustfem" to zaczyna sie w to wierzyc mimo ze na pierwszy rzut oka nic z niej specjalnego...

ocenił(a) film na 7
boost

a mnie rozwalają opinie fachowców, ktorzy wypowiadają się o niej na podstawie jej ról filmowych tak, jakby znali ją od dziecka. ja z wywiadów i jej wypowiedzi, że poukładane w głowie ma. a piękna jest z pewnością, i jeśli chodzi o jej kategorię wiekową to obecnie rządzi w hollywood pod względem urody... tyle

p.s. a to że dostaje role jakie dostaje - jeśli umie grać profesjonalnie faktycznie, to nie było jeszcze dane jej to udowodnić właśnie przez kreacje jej bohaterek, ale podobne akcje przeżywała kiedyś Scarlett Johansson