PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181405
5,1 38 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Byłem na premierze tego filmu. Racja, miejsca były kiepskie, ale i tak dałem rade podziwiać efekty.
Teraz po takim czasie odpaliłem sobie na jednej stronie, gdzie można obejrzeć do 10 min filmu właśnie ten film. Był w formacie RMBV (bardzo znanym dla wielu zassysaczy), lecz w dobrej rozdzielczości (niby).
Lecz niestety nie dało się teog oglądać. Ja nie wiem jaką sprawia wam przyjemność oglądąć takie dupne wersji filmów, gdzie potracone są klatki, przez co obraz skacze, już nie wspomnę, że w scenach walk, gdzie ujęcie trwa 2 -4 sekund nie wiele się widzi przez właśnie to.

Teraz już rozumiem, czemu nie którzy źle oceniają filmu - sam bym źle ocenił oglądając takiej jakości film. Nie ma jak pożałować, a potem gadać głupoty :(

ocenił(a) film na 10
vasil_zajcev

stary. trzeba umieć szukać dobrej jakości a nie wchodzić na pierwszą lepszą stronę z filmami. Bez problemu można ściągnąć film naprawdę dobrej jakości i to nagrany kamerą z kina.

użytkownik usunięty
mosiek

"film naprawdę dobrej jakości i to nagrany kamerą z kina."

ROTFL

ocenił(a) film na 10
mosiek

Jedno słowo: Pacan

ocenił(a) film na 2
Dorikin

"Teraz już rozumiem, czemu nie którzy źle oceniają filmu - sam bym źle ocenił oglądając takiej jakości film. Nie ma jak pożałować, a potem gadać głupoty :("

Najłatwiej wytłumaczyć lawinę negatywnych komentarzy oglądaniem pirackiej kopii filmu...
Na obejrzałem TF2 w kinie. Jakość obrazu - żyleta. Tylko co z tego, skoro zmarnowałem na niego kilkanaście cennych złotych :(
2/10.

mosiek

masz czym się szczycić.
brawo ;)

za krótki <br/>

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

Ale moron z ciebie gościu. Po pierwsze jak już chcesz pochwalić się swoimi przemyśleniami to pasowałoby się zorientować w tematyce - nie ma takiego formatu jak RMBV, ale jest za to RMVB. I na pewno nie była to literówka. A po drugie to śmieszny jesteś - weź sobie dla przykładu ściągnij film przynajmniej w jakości DVDRip, a najlepiej BRRip i wtedy pisz o jakości filmu. Nie żebym pochwalał piractwo, ale może chociaż troszkę cię wyedukuję.

_illusion_

Z tego formatu nie korzystam, więc dlatego mam prawo nie wiedzieć. Jeśli tak bardzo zawalczasz o prawość to obym nie spotkał Twoich błędów nigdy na filmwebie, bo równie nie czuły postaram się być ;]

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

No to skoro nie korzystasz to po co się w ogóle wypowiadasz na temat o którym nie masz pojęcia?

ocenił(a) film na 7
vasil_zajcev

hmm 10 min. więc podejrzewam że to był chomikuj.pl :) A co do jakości do jest bardzo dobra kopia z kamery jakość TS gdzie kamera się nie rusza i film można obejrzeć.Ja właśnie taką wersję oglądałem i oceniłem na 8/10.Oczywiście jak wyjdzie R5 lub DVDRip to sobie ten film powtórze jednak nie wydaje mi się abym zmieniał ocenę ze względu że czegoś nie dopatrzyłem ;)

ocenił(a) film na 2
Kamikadze32

A takie słowo jak "uczciwość" znasz Kamikadze, nędzny parszywy złodziejaszku?

JaszczurXP

ehhh. wez sie ztul, niekazdy ma kase zeby ogladac wszystkie filmy w kinie. zwlaszcza jesli osoby ktore widziały to , mowią ze neiwarto isć. pozatym w usa i tak kase niezłą zarobili na tym , wiec niemasensu nabijać im portfeli jeszcze bardziej. lepiej wspierać krajowe produkcje.

irekkar

a byleś kiedys na jakimś festiwalu? Mysle, ze nie wiec, to Ty przymknij sie, bo kradniesz filmy, a na festiwal zadny nie pójdziesz, gdzie masz darmowe polskie i nie tylko filmy.

ocenił(a) film na 2
irekkar

"pozatym w usa i tak kase niezłą zarobili na tym , wiec niemasensu nabijać im portfeli jeszcze bardziej"

Ech ta piracka mentalność :/ Być złodziejem i kraść to jedno, ale usprawiedliwianie się w tak kretyński sposób to już szczyt głupoty.
Może ja uznam że jakiś mój sąsiad jest zarabia wystarczająco dużo i jest na tyle bogaty że mogę mu ukraść samochód - a co, nie mam sensu aby był nadziany jeszcze bardziej.
Czy naprawde nie dostrzegasz kretynizmu tego sposobu rozumowania?

JaszczurXP

Nie porównuj ściągania filmu do kradzieży auta.Bo ten film jest KOPIOWANY i wytwórnia go nie traci czyli i osoba ściągając i wytwórnia go mają a samochód kradziony ma tylko osoba która go kradnie. To jest różnica.Nie żebym pochwalał piractwo ale ten przykład to śmiechu warte.

A ty illusion prawda że pare złoty to nie dużo za obejrzenie dobrego filmu ale nie każdy ma blisko kino np ja mam do kina jakieś 40km i dojazd też kosztuje. Sam też filmy ściągam ale staram sie na lepsze produkcje pojechać do kina.

Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 9
irekkar

Samemu zdarza mi się ściągnąć film z internetu, ale to co ty piszesz mnie przeraża. Nie wyobrażam sobie oglądać film na który czekam kilka miesięcy w domu na kompie. Muszę iść do kina i pieniędzy nie żałuję. Szkoda mi ludzi myślących podobnie jak ty.

Tak więc nie dziwię się ostrym komentarzom, ale czasami opanujcie się ludzie.

ocenił(a) film na 7
JaszczurXP

goń się cwelu, nie na wszystko trzeba chodzić do kina!

Kamikadze32

i teraz widać, że mamy doczynienia z:

1. 13- 15 latkiem
2. dresem
3. prostym człowiekiem

Racja, nie na wszystko, tak samo jak nie wszędzie można pojechać, dlatego Twoje dupsko jest tu gdzie jest. Stąd filmy, nie dla Ciebie nie oglądaj. Zostaw je tym co pragną je zobaczyć w kinie. Przez takich ludzi jak Ty jesteśmy nadal zaściankiem ;)

Kamikadze32

ale różnisz sie tym, ze inni mogli to zobaczyć bez problemów, bez świadomości jakichkolwiek niespodzianek, bo nigdy nie wiesz czy wszystko będzie ok. A nie fajnie sie ogląda taki film - zero przyjemności.

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

Mogę tylko powtórzyć to co napisałem wcześniej - nie masz pojęcia o czym piszesz to po co się wypowiadasz?

_illusion_

tak się składa, ze mam pojecie, a Ty myliłeś sie,ze to nie była literówka,bo byla ;)pokazal bym przy jakich filmach pracowałem, ale boje sie,ze usłyszę tylko od pirata, ze korzysta z blurayowych wersji, a napisy ściąga od Hataka -.-

vasil_zajcev

Obrońcy moralności nadeszli - strzeżcie się!

Maciej29

moralność? więc kradzież to tylko moralność :) Spoko, wpadnę Ci na chatę kompa zabrać, przynajmniej jeden mniej na filmwebie, a tak to poczuje się lekko niemoralny Oo