Kto uważa że na ten film trzeba koniecznie isc do kina piszcie gdzie idziecie na ten film i w jakim miescie to sie spotkamy w helisoie xd
Pozdro dla wszystkich fanow transformers
Na ten film stanowczo trzeba iśc do kina, ja dam zarobic twórcą ;) Ja bede w Koszaline albo Słupsku, zależy gdzie puszcza, mieszkam pomiędzy
Nie ma jak to w gigantycznych rozmiarach I-max i nie mówię o 3D tylko 2D bez opcji trójwymiarowej,ale w Arkadii CinemaCity sala 8 albo 9 to też będzie nie lada gratka :D
Jedynkę zaś oglądałem w Kinie Praha na Pradze Północ w Warszawie,tam nie dość,że wielkie kino to jakość filmu mówię wam normalnie jak na DVD HD :D
Ja zamówię jak najszybciej bilety przez internet.. Na pokaz premierowy.. a jak Bóg da to na pokaz PRZEDpremierowy!! To będzie najlepszy film tego roku!!
Na transformers 2 koniecznie trzeba iść do kina, jedynka była świetna z dwójką nie może być inaczej ;)
Pewnie będzie to w złotych tarasach, multikino (warszawa) :)
o widze ze duzo lludzi sie wybiera do helisoa
ja helios Olsztyn mzoze ktos jeszcze z Olsztyna sie wybiera
A 3-mieście Kupa. Nie ma porządnego kina :) No Może Krewetka ale na ten film jadę do Warszawy bo tam najbliższy I-Max :(:(:(:(
Rzeszów = HELIOS ;O tylko nie wiem czy bedzię 3-d. Jak tak to uderzam.., jak nie to też ;D
Wiem ze wszyscy sie zastanawiacie czy Transformers Zemsta Upadłych beda 3d czy nie otoz dam wam znac w ciagu najblizszyh dni poniewaz mam kumpla w heliosie Naprawde spoko ziom to mi powie i tak bedziemy wszyscy usatysfakcjonowani
Ja na 100% ide ze znajomymi do lubina albo do wrocka, zalezy jak z finansami bede stal
sorki ze nie napisalem czy ten film 3d bedzie al;e tego kumpla mojego nie moge zlapac a wlasnie wolelibyscie obejrzec go 3d czy nie
nie... lepiej obejrzec na ekranie iPoda... Nie wyobrazam sobie po raz 2 ogladac transformers w 17' ekranie :( ... na 2 ide do imax'u!:> :D
Ja osobiście się doczekać nie mogę 26 czerwca...
Już nazbierałam 10 osobową grupę i... w bijamy do opolskiego Heliosa:D
Będzie GIT :]
Nie obejrzeć Transformersów na dużym ekranie to można nie oglądać w ogóle.
Silver screen w warszawie dokładnie nie wiem bo nie wiem kto ze znajomych się zdecyduje i który wybierzemy.
Szczecin HELIOS. Do mulikina to raczej nie bo.... nie i już. Nie trawie
jakos tego kina i tyle! Zapraszam do kina a potem na tradycyjny
poczęstunek paprykarzem szczecińskim, który się produkuje w Kielcach.
Fajne miasto! Pozdrawiam Kielce i wszystkich Scyzoryków na Filmwebie!
Proste. Radom - Helios - moze załapie się moze na pokaz przedpremierowy, bo 1 część takowy miała - a po premierze ze 2,3 seanse bankowo.
Ja mieszkam pod Kielcami wiec napewno pojde do Kielc do Kinoplexu na Transformersow 2 :) i wydaje mi sie ze na jednym sensie sie nie zakonczy ^^
oczywiscie Cinema City Łodz...:))a modle sie zeby byly pokazy przed premierowe:))))
Ja się wybieram do Cinema City Arkadia, lub od Imaxu gdzieś :P
Nie polecam oglądać w Silver Screenie, często są usterki i dźwięk siada. W City w Arkadii jest kozacka jakość dźwięku i obrazu, i sporawe sale. Byłem w Cinema City na jedynce, i nie żałowałem :)
200 m2 ekranu czeka mnie w łodzi w Bałtyku !!!!!!!! Nagłośnienie które zwala z foteli !!!! Te efekty wizualne i dźwiękowe trzeba wykorzystać w najlepszy sposób:) Dziewczyna też już sika w majtki na myśl o zbliżającym się seansie:) Na dodatek w moje imieniny:) Najlepszy prezent z możliwych:)
Byłem na przedpremierze części pierwszej, będę na przedpremierze części drugiej. :P Oczywiście to było w Cinema City Toruń (dziwne, że jako pierwszy piszę tę miejscowość), aczkolwiek w tym roku planuję przeżyć ten film na większym ekranie.
Będzie on puszczany w IMAXie?