Nie wiem czy to zauważyliście ale po obejrzeniu pełnego zwiastuna w filmie nie ma nic wesołego czy myślicie że Transformers 2 straci swój luz i odrobinę dobrego humoru przez co bardzo możliwe stanie się produkcją watrą wielu Oscarów??
Moim zdaniem w filmie będzie dużo więcej emocji niż w pierwszej części. Dramatem zapewne ten film nie będzie ale do radosnych filmów ( wnioskując po zwiastunie ) też bym go nie zaliczał. Druga odsłona będzie mroczna tajemnicza i być może trochę smutna, ponieważ to Decepty będą dominowały w tym filmie i wydaję mi się, że przynajmniej paru Autobotów zginie. Zresztą sami się wszyscy przekonamy. ;]
Spokojnie, to na razie teaser. Pamiętacie teaser z pierwszej części, też miał taki fajny tajemniczy (nawet mroczny) klimacik a sam film miał w sobie więcej humoru niż dramatu (powagi).
Nie było w nich za wiele humory, może prócz momentu gdy Sam jechał z ojcem po samochód :) ale jednak nie było to aż tak dramatyczne jak aktualne zwiastuny 'dwójki', w których nie ma w ogóle żadnego humoru a wręcz przeciwnie pokazane są same dramatyczne momenty.
Bo to tylko teaser w którym chodzi o ukazanie scen, a nie dialogów.
Bay nie byłby sobą gdyby nie umieścił w filmie jakichś debilnych gagów.
"Nie było w nich za wiele humory, może prócz momentu gdy Sam jechał z ojcem po samochód :)"
Ja miałem na myśli ten wcześniejszy. Teaser a nie trailer :)
Z 1 bylo tak samo. Oprocz tej sceny z salonem Porshe nie bylo nic smiesznego. Przeciez trailer/teaser trwa ok. 2min wiec po cholere maja nam pokazywac jakies dowcipy i glupoty jak kazdy chce zobaczyc transformersy i efekty specjalne bo po to wlasnie idzie do kina;) Na zarciki to oni widzow nie przyciagna;)