PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181343
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

1 cz. Do tych co oglądali. Mam pytanie? Oczywiście Spoilery. Chodzi dokładnie o ten odłamek kości. Ten odłamek co pozostał po zneutralizowaniu Megsa z 1 częsci został podzielony na 2 części? Bo jedna trafiła do Sama, który potem dał Mikeli i ona schowała go do jakiegoś sejfu. A 2 część była w posiadaniu w wojskowych. Którą potem odbił Kotecek ;D chyba Rampage i ożywiono tym Megatrona. Dobrze czaje? Bo się pogubiłem.

2 cz. My opinion ;D Bez Spoilerów. Film inny niż się spodziewałem, ale wykonał swoje zadanie czyli sprawił że w kinie bawiłem się super świetnie. Muzyka oczywiście trzyma poziom z 1 cz. Fabuła odziwo bardzo mi się podobała i była nawet bardziej rozwinięta niż w pierwszej częsci. Humor genialny. Rozpierducha fenomenalna. Tak w małym skrócie ;D Więc marsz do kina i napełniać portfele producentom by powstała 3 część bo naprawde warto!

ocenił(a) film na 10
Snajper_21

Sam znalazl jedna w starej bluzie.Ta z Megsa zolnierzyki zamkneli w jakims bunkrze;p

ocenił(a) film na 9
Snajper_21

Krotko zwiezle i na temat. Zgadzam sie w 100% :). Rowniez nie mam zadnych, ale to ZADNYCH zastrzezen do fabuly. W moim wypadku ocena 10/10. Innej osobiscie wystawic nie moge.

Shagohad

ekwi czyli dobrze kojarze? SPOILER: Ten odłamek z 1 częsci filmu, został podzielony na 2 częśći? Tylko właśnie nie wiem jak to się stało, bo w tym filmie tak jest, jeden u Sama, drugi w wojsku.