Uwaga! Zakładam fan-klub Spidedr-Mana, Punishera i Transformerów. Jeżeli ktoś chcę się do nas dołączyć, wystarczy tylko wpisać się w komentarzu, w moim blogu, albo tutaj. Podać imię, wiek, miejsce zamieszkania i nr. gadu-gadu. Ja wszystkim się dalej zajmę.
hcialbym dolaczyc do tego fan klubu moje dane: Bartek Tomaszewski wiek 18 lat numer gg 5324370
hcialbym dolaczyc do tego fan klubu moje dane: Bartek Tomaszewski wiek 18 lat numer gg 5324370
Nie no ty na pewno jesteś dorosłą kobietą, zapewne masz 20 lat masz na sobie tyle makijażu ze sama Barbie by Ci zazdrościła ubierasz sie na różowo, nosisz buty na szpilkach o wysokości 20 cm, słuchasz techno (umcyk-rykcyk zapętlone przez 6 min) i oglądasz "mode na sukces", a w szkole szczytem twoich ambicji jest otrzymanie, jak to się teraz mówi? oceny pozytywnej ? tak oceny dopuszczającej, byle do następnej klasy. Wyśmiewasz sie z nich bo lubią Transformery, a Ty tego filmu wręcz nie cierpisz, widziałem twoje wcześniejsze komentarze na temat tego filmu, a zwłaszcza jeden na temat, Megan Rayan czy jak jej tam leci. Wydaje mi sie ze jesteś zakompleksioną babą która gnoi wszystkich którzy lubią jakąkolwiek laskę z jakiegokolwiek filmu. Nie podoba Ci sie ze zakładają klub to przejdź obok tego temat obojętna. Do tej pory nikt mnie nie zdenerwował na tej stronie tak jak Ty.