PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181338
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych
Wojt4s

osobiście w to wątpię :) może film dostarczy nam niesamowitych wrażeń,(akcja i efekty mam na myśli) ale nie powinien dostawać tego znaczka. Sam nie mogę się doczekać premiery, ale patrząc na to obiektywnie, to jak by wyglądał Labirynt Fauna przy Transformerach ? Nie ma tam żadnego rozgraniczenia na kategorie, tak więc wiesz :) Dla mnie nie było by to odpowiednie. Ale podkreślam, że jest to moje zdania :))

Petran

Heh no ba. Film kompletnie nie zasługuje na ten znaczek. Chodzi o to, że całkiem prawdopodobne wydaje mi się, że go dostanie.

ocenił(a) film na 7
Petran

Labirynt Fauna wyglądałby przy Transformerach tak samo jak przy Star Treku - STAR TREK dostał znaczek "Filmweb poleca" to Transy powinny go dostać tym bardziej ! ;)

Ade_Er

Tamten znaczek był głupotą, ten będzie jeszcze większą ;]

ocenił(a) film na 8
Petran

Hmmmm wydaję mi się, że źle podchodzicie do sprawy. Znaczek ten oznacza film warty obejrzenia nie pisze "Film wartościowy duchowo, uczuciowo" itp. Uważam, że jeżeli film będzie tak dobry jak 1 powinien dostać ten znaczek obowiązkowo.

kecaj09

kecaj masz może racje. Może za bardzo chciałem stworzyć symbol na tym portalu, który pokazał by nam film wart obejrzenia pod wieloma kątami.

Petran

co nie zmienia faktu, że do premiery odliczam dni ;pp jak wszyscy chyba

Petran

Śmiem twierdzić, że nie wszyscy ;]

Wojt4s

no może ;p ale wole stworzyć miłą atmosferkę wyczekiwania ;p tak czas szybciej leci

ocenił(a) film na 8
Petran

No pewnie, mam nadzieję, że zdążę kupić bilet na premierę :D

kecaj09

mam nadziej, że w moim kinie będzie kopia cyfrowa. Bo nie wyobrażam sobie oglądać tego filmu na zwykłej kopii.
No, ale to chyba nie temat na takie wyznania ;p mieliśmy podyskutować na temat znaczka.