;] Coś czuję, że możemy się spodziewać znaczka...
osobiście w to wątpię :) może film dostarczy nam niesamowitych wrażeń,(akcja i efekty mam na myśli) ale nie powinien dostawać tego znaczka. Sam nie mogę się doczekać premiery, ale patrząc na to obiektywnie, to jak by wyglądał Labirynt Fauna przy Transformerach ? Nie ma tam żadnego rozgraniczenia na kategorie, tak więc wiesz :) Dla mnie nie było by to odpowiednie. Ale podkreślam, że jest to moje zdania :))
Heh no ba. Film kompletnie nie zasługuje na ten znaczek. Chodzi o to, że całkiem prawdopodobne wydaje mi się, że go dostanie.
Labirynt Fauna wyglądałby przy Transformerach tak samo jak przy Star Treku - STAR TREK dostał znaczek "Filmweb poleca" to Transy powinny go dostać tym bardziej ! ;)
Hmmmm wydaję mi się, że źle podchodzicie do sprawy. Znaczek ten oznacza film warty obejrzenia nie pisze "Film wartościowy duchowo, uczuciowo" itp. Uważam, że jeżeli film będzie tak dobry jak 1 powinien dostać ten znaczek obowiązkowo.
kecaj masz może racje. Może za bardzo chciałem stworzyć symbol na tym portalu, który pokazał by nam film wart obejrzenia pod wieloma kątami.