PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

IMAX

ocenił(a) film na 10

Witam, mam skromne pytanko, czy Transformesr: Zesmasta upadłych będzie puszczany w którymś z kin IMAX w Polsce??... Jeśli tak to czy "ON" (Film) Będzie pokazywany równolegle do projekcji w zwykłych salach kinowych. Pozdrawiam i prosze o odpowiedź (Jeśli jest możliwa)

ocenił(a) film na 10
dadasac_2

Ponawiam Pytanie... Czy ma ktoś jakieś Info czy Film bedzie puszczany w IMAX??.... :-( Plis Help My!

dadasac_2

Powinien być puszczany w polskich IMAXAch ale pewności nie ma.

ocenił(a) film na 7
Matt_888

A wie ktoś czy ROTF został nakręcony kamerami IMAX jak Mroczny Rycerz ?

RhineHorn

z tego co ja wiem, tak, ale tylko trzy sceny... w tym jedna z Optimusem Prime... ale nie wiem czy to prawda...

Mauricio_Esposito

Tak to prawda, tylko kilka scen zostało nagranych kamera IMAX.

ocenił(a) film na 10
Matt_888

Ostatnio czytałem, że te 3 sceny zostały nakręcone kamerami technologi IMAX 3D... a nie wiadomo czy pozostały film nakręcili zwykłymi kamerami czy zwykłymi IMAX tak jak "Mroczny Rycerz" ;]

ocenił(a) film na 10
Major_Hubal

Mroczny Rycerz był kręcony zwykłymi kamerami o szerokości 35mm, tylko 6 scen były kręcone normalnymi kamerami typu IMAX o szerokości 70mm. Można się spodziewać że Rotf był kręcony w całości Imax a 3 sceny między innymi widzimy tą scenie w zwiastunie "Twarz Optimusa" (można bez problemu rozpoznać tą scenę) Były w 3D. Mam Tylko nadzieje że ten film będzie puszczony w którymś z Imax w Polsce bo pierdo.... dostane :) Jestem z Gdańska i zamierzam się wybrać albo do Poznania albo do Warszawy. A Pytanie jeszcze, czy ktoś był kiedyś w takim kinie??.. Czy naprawdę jest super efekt jak ogląda się film??. Pozdrawiam

Ps: Wszystkie wiadomości co do tej sceny z twarzą Optima można znaleźć w internecie(Jest tam tylko wspomniane w którymś z wywiadów). Ponoć Bay i osoby jak zobaczyli tą scenę gotową na pokazie to był orgazm przez okulary ;)