Jakie Transformery chcielibyście zobaczyć w kontynuacji?Bo wg mnie mogliby się pojawić Shockwave i Arcee.A wy kogo byście chcieli zobaczyć w sequelu.
Dla zainteresowanych wyglądem Arcee:
http://transformers.wikia.com/wiki/Arcee_%28Movie%29
według mnie może powróci megatron jako galvatron a może też będzie unicron to by była jazda komputerowa co nie
Mój scenariusz wyglada następująco :)
Gdy Megatron i niektóre Deceptikony zgineły. Starscream poleciał na Cybertron osiłki,zaś barricade jest jako zwiad na ziemi. Zaaaś na planete ziemia leci niespodziewany robot który przemienia się w "PROM" jest autobotem który przyleciał dostarczyć informacje dla Optimusa i załogi że nowym przywódca deceptów został Starscream. Jednak Decepty nie akcetptują go i chcą aby Megatron wrócił wiec roboty leca na dnie oceanu które zdobywaja Megatrona a on zmienia sie w potęzny "CZOŁG" jednak o co beda walczyc o statek kosmiczny zwany chyba Armada w którym polecą na planete ziemie zaś Optimus Prime będzie miał przyczepe :D i Megatron powinien byc czołgiem i mówic jak prawdziwy Megatron :) oczywiscie w 2 czesci licze na wiecej robotów i ponad 4!!! godziny filmu :) ja wolałbym SAGE o Transformersach.
P.S
Zapodajcie link jak Strarscream leci na koncu filmu na cyberton bo ja nic takiego nie widziałem ?
http://www.youtube.com/watch?v=zFHtK4Cu418&feature=related
tu masz linka, ten moment jest na samym koncu ;)
Przede wszystkim moj ulubieniec - Starscream, jako wodz Deceptow. Zapewne bedzie Shockvawe, Barricade, moze znow wykorzystaja Scorponoka, o ile ten nie zginal.
Z Autobotow - komplet, ktory byl /z Jazzem - na 99% go ozywia :)/ i Optimus Prime koniecznie z przyczepa, bez niej wyglada jakos tak niekompletnie :-) Zapewnie dojda jacys nowi - moze Hot Rod, ktory w wypadku smierci Optimusa /swoja droga ktora to by byla? 4? :P/ zostalby Rodimusem Prime, chetnie zobaczylbym Jetfire lub Skydive - jako lotnicza opozycje do Starscreama.
Moglby sie tez pojawic Red Alert, choc to eliminowalo by Ratcheta - nie byloby potrzeby uzywania 2 pojazdow "medycznych" :-)
ja bym widział taki scenariusz gdy starscream przylatuje to zostaje przywódcą deceptikonów a soundwave i Sideways to oni przylecą niepostrzeżenie na ziemie bo chyba mogą się stać niewidzialni i wyciągną megatrona z wody a na pancerzu jest kawałek wszechiskry i dzięki temu ożywią go i powstanie jako galvatron dowie się o zdradzie starscreama to przybywa na cybertron i walczy z zdrajcą unieszkodliwi go ale go nie zniszczy
z autobotów przybędą override red alert hot shot i rodimus.
jak powstanie 3 część to może będzie jak galvatron pracować będzie dla unicrona
ja bym widział taki scenariusz gdy starscream przylatuje to zostaje przywódcą deceptikonów a soundwave i Sideways to oni przylecą niepostrzeżenie na ziemie bo chyba mogą się stać niewidzialni i wyciągną megatrona z wody a na pancerzu jest kawałek wszechiskry i dzięki temu ożywią go i powstanie jako galvatron dowie się o zdradzie starscreama to przybywa na cybertron i walczy z zdrajcą unieszkodliwi go ale go nie zniszczy
z autobotów przybędą override jetfire hot shot i rodimus.
Nie chce mi się wszystkiego czytać ale popieram osoby, które wybrały Shockwave'a i Jetfire'a. Zapewne na 2 części się nie skończy, ale w tej n-tej mógł by być Unicron. Mnie by odpowiadał również Ravage, Huffer no i Lord Straxus
Fajnie by było gdyby pojawili sie z Atobotów Rodimus alias Hot Rod, Ultra Magnus, Prowl, a z Decepticonów Soundwave, Shockwave no i oczywiście Galvatron
Heh, ciekawe jakby sobie poradzili z przeniesieniem Unicrona na film. To byłby widok :D
A co do tematu to Starscream na pewno jako przywódca, tylko nie ma jużsięo co bić, bo allspark zniszczona :D
A co sądzicie żeby nakręcono film " Tracsformers vs. Terminator vs. Alien vs. Predator vs. Robocop vs. Superman vs. Spider-man vs. Batman vs. Łowca androidów vs. Hulk" itp?
Napiszcie swoje propozycje.
Nie zrozumiałeś aluzji?
Soundwave
Grimlock
jetfire
Hot Shot
Devastador (najprawdoodobniej będzie taki transformer bo twórcy powiedzieli że nazwa "Devastador" zamiast Brawla była błędem i chcą wykorzystać to imie do sequelu
Galvatron-Jako zastępstwo za Megatrona, ale niech to nie będzie jego odnowiona wersja tylko zupełnie inny decepticon który np. byłby jego rywalem
Wreckage
Jak dla mnie powinni dodać tak ze dwa-trzy nowe autoboty:
- Grimlock (zmieniający się w monster trucka)
- Jetfire (żeby autoboty miały jakieś wsparcie powietrzne)
- Arcee (bo design jest już gotowy i nawet nieźle wyglada, a ubarwiła by ekipę - nawet pomimo że nie lubię tej postaci to jakoś wydaje mi się, że do filmu by się mogła nadać).
Co do Decepticonów:
- Shockwave jako nowy dowódca (przynajmneij do czasu powrotu megatrona w części trzeciej ;).
- a reszta już mi obojętna byle tylko Starscream odegrał dużą rolę.
Ja to bym chcial soundwave'a, tylko ze jego rola upadla z chwila smierci megatrona, wiec jego umieszczenie nie mialoby wiekszego sensu.
Ze strony decepticonow smaczkiem bylby Devastator, natomiast po stronie autobotow wszystkie Dinoboty oraz Ultra Magnus.
Tak jak przedmowca, licze na wazna role starscreama, skoro megatron odpadl z gry.
Mam nadzieje ze nie porusza epizodu gdy transformersy przemienialy sie w zwierzeta, oraz ze "glownym bohaterem" nastepnej czesci nie bedzie Hot Rod, ktorego nie bardzo trawie
Co do efektow specjalnych, z checia zobaczylbym Unicrona w starciu z Primusem, ale to raczej bylby film typu "Transformers: poczatek"
Do Gieferg:
Grimlock (zmieniający się w monster trucka) nie widze tego, grimlock to dinobot wiec jak miałby się ukazac to tylko w formie dinozaura, razem ze swoimi bracmi:Slag, Sludge, Snarl, Swoop, któży powstali na Ziemi.
Do redzio:
Soundwave jest najbardziej lojalny wobec Megatrona ze wszystkich Decepticonów wiec jego rola nie upadła by z chwilą śmierci Megatrona, bo jakby miał się ukazać w kontynuacji, jego rola polegała by na uratowaniu Megatrona, którego szczątki leżą na dnie morza.
Co do Unicrona w starciu z Primusem popieram w 100% musi to byc ;] ja widze to tak że na Cybertronie uciekajaca grupka autobotów wpada do szybu który zaprowadza ich do starożytnej ukrytej zapomnianej światyni, w której spotykaja kapłana Primusa, który opowiada o walce bogów - Unicrona i Primusa, początku Cybetrona, geneza powstania transformerów oraz zagrożenie jakie nadciąga - Unicrona który zmieża żeby zniszczyc swojego wroga oraz jego dzieci.
jeżeli ma już być Galvatron to musi powstać z Megatrona przez Unicrona, chociaż ja wolałbym żeby Megatrona nie było w 2 części tylko pod koniec czesci 2 zmartchwystal, zostal uratowany - whatever, w koncu nie tak łatwo go zniszczyć i była to zapowiedz kolejnej cześci w której megatron wracajac na Cybertron spotyka Unicrona.