Hello People. Jakie kino w Polsce w/g Was jest dobre lub najlepsze do obejrzenia Transformers 2. Do czego zmierzam: W Olsztynie mamy 2 kina: Awangarda i Helios. Awangarda to klasyk a Helios nie spełnia jakichkolwiek "wymagań do tego filmu. Tak wiec proszę Was abyście w miarę możliwości mi pomogli. Dzięki i pozdrawiam :D
Krotko i tresciwie.
Wroclaw:-) Helios ul.Kazmimierza Wielkiego;-]
dlaczego? 3 co do wielkosci ekran w Europie i najlepsze naglosnienie w Polsce;-) To nie moja opinia...to opinia krytykow^^
Niestety,jak zawsze bedzie oblegany wlasnie helios przy premierze;-)Takze juz reserwuj!:-D
Trzeba tylko pamiętać, że nie każda sala ma taki duży ekran i dobre nagłośnienie ;) Mi osobiście w Heliosie przeszkadza światło z pomieszczenia, w którym znajduje się projektor.
Oczywiście biorę pod uwagę że ten duży ekran jest w największej sali ;) a nie we wszystkich. Ale i tak jest większy niż u nas w Olsztynie.
W Wawie są różnorodne kina.I MAX na Sadybie ma chyba nawet większy ekran niż Helios :p ale tam bardziej jest do filmów 3D.W Arkadii Jest duży ekran,super nagłośnienie,ale według mnie słaba jakość.Zaś kino praha duży ekran i najlepsza jakość filmu.Więc do wyboru do koloru.
A Ja mam pytanie do jakiego kina w Poznaniu się wybrać na film Transformers 2, aby jak najlepiej się go oglądało
Zdecydowanie Kinepolis Cinema-City... ogromne kino ogromna sala i ogromny ekran ;]
multikino jest na pewno mniejszym kinem i mniej efektownym ale też nie najgorszym... na tą produkcję tylko i wyłącznie KINEPOLIS ( jesli chodzi o Poznań oczywiście ) ;]
to może ktoś dobrze zorientowany napisze dokładnie do którego kina w Warszawie wybrać się na Transformersy, żeby niczego nie stracić??
pozdrawiam.
"Byłem w KINEPOLIS w Poznaniu. Sala 6 i..
Obraz świetny, dźwięk bardzo głośny, chodzę często do kina i stwierdzę że dawno tak super nie było.. Ogólnie wzorowo:) Zero problemów:) Każdy efekt wciągałem nosem:)"
wypowiedz na innym temacie dotyczaca seansu Transformers 2 w Kinepolis :D ja tam ide ;>