Jak tak, to wpisz miasto, kino i salę. :)
Zobaczymy się na sali. :D
w Poznaniu CC Kinepolis rezerwacje można robić od 19 czerwca czyli od jutra...
PS: piesNaBaby216 w jakiej sali jest ten seans na 22 ? ;]
Łeeeee!!! ja jeszcze nie mam rezerwacji bo zanim film "dotrze" do mojego "ukochanego" Krosna to minie chyba rok....szcześciarze z was że oglądniecie szybciej ode mnie :P
Media Player Classic, (Wyjście R5 Line.2009r.), Godzina 20;00.
Ciekawe czy ktoś założy głupszy temat od tego
hehehe SubEdit player wersja xvid-cam, rozdzielczosc HD 220x110 :D
Gdańsk, 22.00, 24.06.2009
w Poznaniu CC Kinepolis rezerwacje można robić od 19 czerwca czyli od jutra...
PS: piesNaBaby216 w jakiej sali jest ten seans na 22 ? ;]
Na stronie cinema city, kino kinepolis można już zamawiać bilety:) Już na 20:30 zamówiliśmy 11 sztuk ze znajomymi:)
Miały bileciki być do zamówienia od jutra, ale zauważyłem pościk "piesNaBaby216" i jednak od dzisiaj. Babka nas zmyliła:(
Możesz mi kupić Cole:) Będę w pierwszym rzędzie tej jakby wyższej części:) Zresztą ze znajomi, ale cola tylko dla mnie :P
Do środy najlepiej mieć kabinę do hibernacji ;-)
http://cinema-city.pl/index.php?module=movie&action=repertoire&dd=2009-06-24# tutaj masz repertuar^^
24 czerwca - Helios Wrocław - Kazimierza
godz. 17.30, sala 1
4 środkowe miejsca na końcu
pozdro :D
Nikt nie idzie do złotych tarasów?? Jak by co to ja mam rezerwacje środa(24) o godzinie 14:00.
ja nigdy nie chodze do kina wczesniej niz tydzien po premierze.bylem w srode na terminatorze.razem ze mna 3 osoby w poznaniu w multikinie 51.super nikt mi nie przeszkadza dzieciaki nie gadaja,nie ma szelestu papierkow,dzwoniacych telefonow.pelna kultura a nie w sali wypelnionej ludzmi
Sobota 21 czerwca, Vue Cinema Shepherds Bush Green, London W12 8PP, g 20:30
juz nie moge sie doczekac xD
magnolia helios, wroclaw
21:00 oczywiście 24.06 oczywiście 'tył' sali, żeby wszystko wzrokiem ogarnąć :D