PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Zastanawia mnie pewna rzecz-w zwiastunie widać jak Megatrona z dna oceanu ratują trzy deceptikony.Jak dobrze sie przyjżeć to ten środkowy wygląda identychnie jak LongHoul(nie wiem czy dobrze napisałem ale chodzi mi o robota który wchodzi w skład Devasytatora ,taka zielona ciężarówka)
-Jakim cudem oni tam zeszli???
-I jeszcze jedno najważniejsze.W pierwszej części Sam załatwia Megatrona na cacy Allsparkiem a tu nagle BUUUUM Megatron wypływa sobie z głębin cały i zdrowy ,dziwne.

Arthropod

Wiem że Transformersi słyną z reinkarnacji ale bez przesady...tak samo Blackout sklonowali go? Ten niby Grindor czy jak mu tam to tandeta wepchana na siłe do filmu.Wiem że pisze bzdety ale najbarziej wkur....ia mnie to jak w pierwszej części Blackout zostaje zabity przez 3 rakiety i żołnierzyka z granatnikiem!!! Bez jaj!! co to za roboty , chyba tylko Prime ma jaja z nich wszystkich..

Sory za taki głupi temat ale napiszcie co wy o tym sądzicie bo ja już wysiadam.....
:/

Arthropod

chill out, wszystko się wyjaśni w filmie :)
p.s. było ich czterech, w wersji HD widać dobrze jak czterech ich tam buszuje

ocenił(a) film na 7
naza

po megsa spływają MixMaster LongHaul i rampage

RhineHorn

jebac to musieli jakos to pokazac przeciez nobo niby skad sie wziol ten megatron.

ocenił(a) film na 7
loplopl

Transy mają tak zaawansowaną technologie, że zejście pod wodę chyba im nie sprawi problemu nie ? ;]

ocenił(a) film na 6
Arthropod

Mam pytanko, chcesz poznać teraz wszystkie odpowiedzi na twoje pytania czy wolisz oglądnąć film? Może chcesz także wiedzieć kto zginie? No bo i po co zaskoczyć się w kinie nie.;]

ocenił(a) film na 7
Hellbound_

to było pytanie retoryczne kolo... ;] w ogóle to już jestem wkur... bo za dużo już widziałem i za dużo wiem, a z każdym dniem przychodzą nowe informacje...

ocenił(a) film na 6
RhineHorn

Sorry, sorry, ale to nie było do ciebie tylko do założyciela tematu.
Przecież nie dopowiedział bym tobie na pytanie z zejściem pod wode. ;]

Hellbound_

Pewnie Blackouta wskrzesili razem z Megatronem z tego co pamiętam to w koncówce pierwszej częsci też go zrzucali na dno oceanu a na pewno był na pokładzie tego statku.... poza tym nie wiem co wam przeszkadza ta reinkarnacja Transów na pewno jest w tym jakiś sens i wszystko wyjaśni sie po obejrzeniu lub w czasie oglądania filmu... a że transy mogą schodzić pod wode tak głeboko to chyba normalne, ludzie mylili sie że ich "poskręca" pod tą wodą bo na megatronie tylko skorupiaki osiadły..

A ten trans jak sie nazywa? Jeden z Constructionów? Ten żółty

http://1.bp.blogspot.com/_G96gxvrHqrE/Sfp5TL20yLI/AAAAAAAAF7E/mG_TOZAvjnU/s1600- h/TF2TrailerTwoStills13.jpg

ocenił(a) film na 7
dombek1

też się nad tym zastanawiam... jest to na pewno jeden z constructionów ale nie znam nazwy ;]

RhineHorn

sadze ze jest to ta ladowarka ,jest zolty mozliwe ze to on,noga dewasta.

loplopl

sorry reka ,sory za blod.tak to napewno on.