Jedynka była na żenującym poziomie,ale za to dwójka.......?Jeszcze bardziej z du... za przeproszeniem wzięta fabuła(iskra która wcześniej niszczyła teraz ożywia),ba nawet jest kobieta robot która najpierw uwodzi,pózniej jęzorem ściga(skąd my to znamy Terminator 3??)a do tego wszystko podlane debilnym humorem sytuacyjnym(pieski figo-fago,klepanie ojczulka po dupsku matki,matka naćpana ciastkami z marihuaną i zachowująca się jak wariatka )można wymieniać bez końca.No i nie zabrakło oczywiście Megan XXX z nadymanymi ustami,która "wygina ciało śmiało i dla niej to jeszcze mało". Tak,obejrzałem wreszcie drugą część dopiero teraz,bo już zatarło się w mojej psychice złe wspomnienie po pierwszej części,złe wspomnienie to mało powiedziane to była wręcz trauma!
Zaryzykowałem a może nuż pana Baya oświeciło,ale gdzież by,daremne moje prośby i modły...Liczyłem na troszeczkę więcej,ponieważ miałem ochotę obejrzeć 3 część w kinie w 3D,no ale jak Bay "kochany"obniżył poprzeczkę to ja mu podziękuję.
Baj,baj panie Bayu to nie moja bajka :D
troszkę niestety i ja się zawiodłem na 2 części zresztą i na 3 też uważam że skoro potrafili zrobić bardzo dobrą pierwszą część to powinni wykorzystać to przy robieniu następnych no ale coż obejrzeć można jednak czegoś brakuje.
Pierwsza część nie była zła żeby nie było, że jestem jakimś anty-fanem.Druga natomiast to kompletne dno daję 2/10 tylko za dupeczki :D Absurd goni absurd i jeszcze ta scena jak żołnierze oddają hołd poległym kolegom, a w hangarze dwa złomy się wydurniają.To jest właśnie największy mankament, że z robotów zrobili bandę kretynów :D Do tego zero aktorstwa, kobieta robot !!!!, a efekty ciągle te same, ciągle autka zmieniają się w roboty i tak w kółko,aspekt komediowy wcale nie śmieszny,nawet z tych kundli nie chciało mi się śmiać, no i jeszcze kiepski motyw miłosny.DNO!
jeśli Foresta oceniasz na cztery a Terminatora o zgrozo na jeden to my panu juz dziękujemy :D
Buahahahahaahahahaa! :D:D
PS.Nie dziwię się dlaczego niektóre klasyki wyleciały z TOP100, a w kolejce pewnie będą następne niestety! :/
Skoro już Bay zmienił transformację Megatrona w latający myśliwiec międzygwiezdny to mógł również dać tą opcję jakiemuś autobotowi, ale wiadomo, było by zbyt łatwo i szybciej by się to skończyło.
No mi też spieprzyła film ta badziewna pseudo komedia...ale już lepsze to od jedynki.,,obejrzę kolejny film i mam nadzieję ,że ciut lepszy będzie...bo na więcej niż ciut chyba nie ma co liczyć
Ludzie, to są filmy o robotach z innej planety które bronią ludzkość przed tymi złymi które wszystko rozp***dalają w drobny mak. To jest wystarczająco absurdalne, a wy się czepiacie? To jest typowy film akcji w którym chodzi o destrukcje i widowiskowość. Co prawda nie wszyscy się wywiązują z roli aktorskiej, ale jest w sumie ok. O fabule nie ma co się rozpisywać bo to tak naprawdę drugorzędna sprawa w tym filmie. Więcej luzu, a nie po Transformersach oczekiwać czegoś na miarę Kieślowskiego. Narq.