właśnie ją słucham ^^
w porównaniu z innymi piosenkami z najnowszej płyty jest świetna! porywająca, refren ścina z nóg, to co prawda już nie to samo LP co dawniej ale ta piosenka nawiązuje do najlepszych lat tego zespołu, którego - bagatelka - słuchałam zaraz od ukazania sie Hybrid Theory ;>
u mnie 9,5/10
pozdro dla fanów LP
tzn małe sprostowanie: może to zapowiedź nowej, lepszej płyty, bo w końcu
to tylko singiel, nowa płyta w 2010 bodajże i mam nadzieję że cała będzie
tak dobra ^^
Piosenka jest średnia ale pasuje do filmu... w połączeniu z teledyskiem robi wrażenie ;]
Dla mnie jest to najlepsza piosenka LP, zaraz po "In the End" i "Crawling".
Mimo tego, że najnowsza płyta to zupełnie inny styl od Meteory, też ją
uwielbiam :P
Już kilka miesięcy temu zaczęły krążyć pogłoski o nowej płycie, "New
Divide" to tylko początek (mam najdzieję że Serji Tankian też coś wypuści
:) )
Pzdr :)
Konia z rzędu temu, kto odróżni ją od "In The End" po tym fragmencie zaprezentowanym w filmie.
Bardzo słaba piosenka, zrobiona na odwal - jak cały film. 2/10 (dla filmu 3/10).
po pierwszym przesłuchaniu 5/10 po obejrzeniu teledysku i kilkukrotnym przesłuchaniu mocne 7/10
Mi się to kojarzy z refrenem "What I've done" szczególnie końcówka, prawie identyczne. Eh, a był czas kiedy wszystkie kawałki Linkin Park były całkiem różne.
ojjj tak, hybrid theory to była wyjątkowa płyta, meteora też bardzo dobra,
minutes to midnight niestety juz do mnie nie przemówiła =/
czekam na nową, mam nadzieję że bedzie powrót do starych, dobrych czasów ^^
pewnie się spieszyli z tym kawałkiem i może dlatego jest podobny do What I've Done... tylko w teledysku mało scen z filmu :P
Schodza,schodza,ciagle schodza na te psy;P A piosenka bardzo mi przypomina what i`ve done. Ale ok,niech tam chlopakom bedzie;P dobrze tylko,ze mike nie spiewa ;P