Wybaczcie, że założyłem taki temat, ale te niektóre opisy i pomysły na filmwebie rozwalają mnie:D
Ciekawostki
# Zdjęcia do filmu rozpoczęły sie w czerwcu 2008 r.
# Zdjęcia do filmu ruszają w czerwcu 2008 r.
Hehehe:D brakuję jeszcze "zdjęcia do filmu trwają właśnie teraz" ;D
Hehehehe... :D
Czy ktoś w ogóle kontroluje to co się pojawia na stronie filmweb, bo zaczynam powątpiewać :)
Hahahahahaha :)
Takich mamy "weryfikatoruff". Najpierw się patrzy a potem sprawdza, nie na odwrót.
Megatron by takiemu partaczowi pokazał...
Ta, nie mogę się doczekać ciekawostek typu "W filmie gra Shia LaBeuf", "Wszyscy główni bohaterowie byli głównymi bohaterami w poprzedniej części" czy "Film pochodzi z 2009 roku" ;P.
Eeeejjjj... Stary, wyprzedziłeś mnie. I jak ja mam teraz wpisać te rewelacje w ciekawostki - "newsy" o tym filmie, skoro to już wiadomo. No powiedz jak? :D
Pozdrawiam
PS. Chyba mamy to samo źródło! Taka wysoka brunetka, zgadza się? :P
Albo:
"Reżyserować będzie reżyser.
Grac będą aktorzy.
A Peter Cullen będzie mówił.
W filmie występują kaskaderzy." ;P
Transformersy tak naprawdę nie istnieją*.
*nawiązanie do ciekawostki o Naruto z Nonsensopedii :).
Ciekawostki:
Film do kin trafi w lipcu 2009 roku.
Film na torrenty trafi tydzień wcześniej. xD
Napisy końcowe będą wyświetlane na końcu filmu. (oh really???)
"Film pt. <<Transformers: Revenge of the Fallen>> będzie o Transformerach"
"Film planuję się wprowadzić do kin (informacja niepotwierdzona)"
film będzie posiadał reżysera
:)
W filmie będą roboty. !
i najnowsza.
Film zacznie się na początku i skończy na końcu.
"Pierwsza potwierdzona informacja z planu: Transformery to autonomiczne organizmy żywe z planety Cybetron"
"Film bedzie miał fabułe a nawet mózyke"
Twój stary to transformer
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Grafika:TwojStaryTransformer.jpg
Ze względu na ograniczony budżet oraz niedostępność aktorów, wszystkie roboty występujące w filmie zostaną wygenerowane komputerowo.
"Słowo "Transformers" pochodzi z języka angielskiego. Końcówka "s" tworzy liczbę mnogą, jednak sporo ludzi dało się omamić i zamiast "Transformery", mówią "Transformersy". Badaniem sprawy zajął się prof. Jan Miodek."
Takie talenty na tym forum się marniją! Do każdego filmu mozna by ukłądac takie ciekawe ciekawostki o ciekawych informacjach. I wtedy filmweb byłby jeszcze bardziej humrorystycznym portalem:p
Dokładnie haha ^^ Padłam jak to wszystko przeczytałam xdd.
"Sam Witwicky i Shia LaBeouf to ta sama osoba"
"Film został nagrany kamerą"
bk haha ^^.
Siemka Nie na temat xD
Wygrałem tu na Film web ((2 Bilety Do kina )) na...
"Dzień,w którym zatrzymała się ziemia" na pokaz przed Premierowy czyli 12 Stycznia w Warszawie...
A ja jestem z Płocka...czyli z tej Wygranej Nie z korzystam
a Dlaczego ??
Bo mi się to nie opłać.Wygrałem TYLKO bilet a nie jeszcze dojazd...
Bilet do Warszawy kosztuje 13zł czyli za Całą podróż zapłacę aż 26 zł + jedzenie i picie to wyniesie mnie ok.36zł...
To mi się Nie opłaca.
To wole i Tak zrobię Poczekam na 16 Stycznia i se pójdę u siebie w mieście...Znacznie mniej Zapłacę...
I Dlatego teraz się zastanawiam Co mam zrobić z tymi biletami ??
"I Dlatego teraz się zastanawiam Co mam zrobić z tymi biletami ??"
Na pralkę se przyklej.
A na serio, to wkurzające, że te bilety są ważne tylko w Warszawie, dlatego nie mogę brać udziału w tych konkursach (jestem z Bydgoszczy).