Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181712
4,9 28 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Jak ona się nazywa ? . Fembotki były raczej obecne po stronie autobotów . Jedną z nich , Arcee przestawili w filmie pod postacią trzech motocykli ,prawdopodobnie zgineła ( 2 moduły trafione w finalnej bitwie ).
Niektórzy twierdzą że były Trzy : Arcee , Chromia i jeszcze jedna ( Arachnia ? ) .
Chodzi mi o nazwę tej Decepticonki , która imitowała sexi studentke . O ile się orientuje to nie ma w seriach o Transformersach śladu Decepticonki , jedyna jaką znałem to Arachnia z Beast Wars , która i tak przeszła na strone Autobotów .Są na forum tacy co widzieli wszystkie serie od G1 do najnowszych , może ktoś by to wyjaśnił .
I jaka była geneza tych modeli ? .
Temat może i był , ale nieszkodzi powrócic do niego .

Ta trzecia od autobotów to,się nazywała Flareup.
A ta "sexy" studentka to była Alice ,chyba jej nie było w serialu animowanym.

użytkownik usunięty
transformers567_fw

Alice to wiem , to było imię studentki . Mnie chodzi o imie Decepticonki która imitowała studentke Alice ( czyżby powstała tylko na potrzeby filmu ). Czy wogóle Decepty miały w swoich szeregach Fembotki ? , oprócz wspomnianej Arachni .
Wyglądało by na to że w sumie istniały tylko 4 .

@starscream22/

/wśród Autobot'ów były trzy "fembotki", Arcee (różowa), Chromia (granatowa) i Elite One (fioletowa). /po stronie Decepticon'ów nie było żadnej "fembotki" - przynajmniej w filmach Bay'a, bo w zabawkach/komiksach/bajkach, to nie wiem. ;)

/"Alice" to był jeden z "Pretenders", nie oglądałem bajek i nie czytałem komiksów, ale gdzieś się tam pojawiają. /są to roboty, które potrafią imitować żywy organizm za pomocą syntetyczno-organicznej powłoki, czy coś takiego... xD

/tak czy inaczej "Fembotki" i "Alice" nie są tym samym, to dwa zupełnie inne typy robotów.

użytkownik usunięty
Mauricio_Esposito

Dzięki . Czyli wychodzi na to że Autoboty dysponowały w swoim arsenale 5 fembotkami . 3 z filmu Baya : Arcee , Chromia , Elite One oraz Flareup i Arachnia z Bajek ( np. w Beast Wars używano słów , uznanych ogólnie za obelżywe , ale uznajmy że to była bajka ) .
A Decepticonka istniała tylko jedna "Alice" , rodzaj robotów Pretenders , to coś takiego jak Seekersi od Starscream-a , chyba .

Starscream22 w serialu animowanym "transformers cybertron'' była jedna fembotka która była po stronie deceptikonow chyba Thunderblast się nazywała czy jakoś tak i byla od początku do końca deceptikonem.

ocenił(a) film na 7

masz poziom :D tworzysz pewnie swoją mała sekte:D buehehehe