Mam pytanko. Otóż w najnowszym zwiastune są sceny na pustyni.Widać skorponoka (wybaczcie jeżeli popełniłem bład w nazwie) który "skacze" w kierunki jakiegoś Transformersa. W innym ujęciu już widać w całej okazałości. Z tego co wyczytałem na forum przypomina mi Fallena. Czy to w rzeczywiście on?
ciiii!!! jaki zwiastun TUTAJ nikt nie wie nic o nowym zwiastunie, zaden z uzytkownikow tego portalu nie kombinowal i nie probowal go obejrzec, podawac linka itp...
cicho chyba nie chcesz skonczyc jak pozostale tematy, wiec usmiechnij sie i wycofaj lub mów szyfrem :p
A tak poważnie to ja sie dziwie dlaczego tak oglądacie te wszystkie zapowiedzi i czytać te wszyskie niusy na temat filmu... psujecie sobie zabawe w kinie przy filmie
Hm może i masz rację już czas najwyższy przestać patrzeć każdą nową nowinkę wydaną do sieci przez Baya,to może zepsuć cała zabawę,a za co zostały poblokowane te tematy ? ZA zdradzanie fabuły,czy jakichś innych informacji? Bo aż się zdziwiłem.
Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą ;) Pewnie filmweb się zeźlił, bo tematy zawierały linki do zwiastuna z innej strony. I tak pewnie wiekszość zdążyła ściągnąć (ja przynajmniej tak) więc skucha panowie xD
Właśnie, za co nam "Panofie Feryfikatoszy" pousuwali tyle rzeczy? No bez obrazy, ale prowadziliśmy kulturalną, zgodną z regulaminem dyskusję, a tu co? Przepraszam, ale w takich warunkach, gdzie co trzeci post jest usuwany właściwie za nic, trudno jest rozmawiac, a po to właśnie służy to forum.
Takie jest moje zdanie. Nie przejmujmy się tym, i kontynuujmy.
Widze że tu się jakieś uczucie rodzi ;) A co do wcześniejszych wypowiedzi to widze to tak: z jednej strony rzeczywiscie szkoda psuć sobie niespodziankę wszystkimi doniesieniami, ale raz że i tak wszystkiego się nie dowiemy przed premierą i dwa, że coś tu trzeba pisać, a film dopiero w czerwcu ;P