PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Mam pytanko. Otóż w najnowszym zwiastune są sceny na pustyni.Widać skorponoka (wybaczcie jeżeli popełniłem bład w nazwie) który "skacze" w kierunki jakiegoś Transformersa. W innym ujęciu już widać w całej okazałości. Z tego co wyczytałem na forum przypomina mi Fallena. Czy to w rzeczywiście on?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Snajper_21

ciiii!!! jaki zwiastun TUTAJ nikt nie wie nic o nowym zwiastunie, zaden z uzytkownikow tego portalu nie kombinowal i nie probowal go obejrzec, podawac linka itp...

cicho chyba nie chcesz skonczyc jak pozostale tematy, wiec usmiechnij sie i wycofaj lub mów szyfrem :p

A tak poważnie to ja sie dziwie dlaczego tak oglądacie te wszystkie zapowiedzi i czytać te wszyskie niusy na temat filmu... psujecie sobie zabawe w kinie przy filmie

ocenił(a) film na 3
cezarekg

Hm może i masz rację już czas najwyższy przestać patrzeć każdą nową nowinkę wydaną do sieci przez Baya,to może zepsuć cała zabawę,a za co zostały poblokowane te tematy ? ZA zdradzanie fabuły,czy jakichś innych informacji? Bo aż się zdziwiłem.

Ajinur

Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą ;) Pewnie filmweb się zeźlił, bo tematy zawierały linki do zwiastuna z innej strony. I tak pewnie wiekszość zdążyła ściągnąć (ja przynajmniej tak) więc skucha panowie xD

Dzikopysk

A ja zaryzykuje!!! THE FALLEN http://sk2.pl/34790

ocenił(a) film na 10
ViThElEtZ

Właśnie, za co nam "Panofie Feryfikatoszy" pousuwali tyle rzeczy? No bez obrazy, ale prowadziliśmy kulturalną, zgodną z regulaminem dyskusję, a tu co? Przepraszam, ale w takich warunkach, gdzie co trzeci post jest usuwany właściwie za nic, trudno jest rozmawiac, a po to właśnie służy to forum.

Takie jest moje zdanie. Nie przejmujmy się tym, i kontynuujmy.

Neo26

Neo!!! Wyjdz za mnie! hahahahahahaha XD

ocenił(a) film na 10
ViThElEtZ

"Neo!!! Wyjdz za mnie! hahahahahahaha XD"

Chyba sie jeszcze za mało znamy.

ViThElEtZ

Widze że tu się jakieś uczucie rodzi ;) A co do wcześniejszych wypowiedzi to widze to tak: z jednej strony rzeczywiscie szkoda psuć sobie niespodziankę wszystkimi doniesieniami, ale raz że i tak wszystkiego się nie dowiemy przed premierą i dwa, że coś tu trzeba pisać, a film dopiero w czerwcu ;P

ocenił(a) film na 10
Dzikopysk

Takimi szczegółami jak kilka niewyraźnych zdjęc sobie nie zepsujemy niespodzianki, ale do czerwca daleko :(