PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181338
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Rezerwacja

ocenił(a) film na 7

witam! orientuje się ktoś jak wygląda rezerwacja biletów w Heliosie(oczywiście przez internet w Kielcach) (i kiedy można się spodziewać biletów)? byłem już na premierze Star Wars'ów III, ale wtedy nie załatwiałem tego ja, lecz znajomi.. z góry dzęki za pomoc ;)

Btw. Czy w kieleckim kinoplexie będzie puszczana wersja cyfrowa?

ocenił(a) film na 6
Barricade18

Wchodzisz na strone Kinoplexu, Rezerwacja dostepna bedzie 4-5 dni przed premiera. Po krotkiej rejestracji mozesz dokonac rezerwacji poprzez wybranie sali kinowej, rodzaju biletu i miejsc. Na poczte dostajesz potwierdznie z kodem. 30 min przed seansem zglaszasz sie od kasy i podajesz nr otrzymany w mailu oraz swoje dane (niekoniecznie);) Po czym pani daje Ci bilety;P

ocenił(a) film na 9
Wartosc_Bezwzgledna

Nieprawda - bilety na Transformers 2 juz sa w sprzedazy :) (przynjamniej w Heliosie/Kinoplex).

ocenił(a) film na 9
Shagohad

Ale faktycznie - na stronie jeszcze nie ma info...

ocenił(a) film na 9
Barricade18

Szczerze, to nie mam pojecia jakie kina dostane ten zaszczyt, ale Kinoplex Bielsko-Biala lubi sie z UIP, wiec gitara gra :). Swego czasu nawet "Gra dla dwojga" byla cyfrowa... Nie wspominajac o Szybko i Wsciekle czy Iron Man...

A co do rezerwacji, to wejdz na strone kina i tam masz krok po kroku. Na koncu dostaniesz numerek, ktory wymienisz na bilet przy kasie - prosta sprawa :)

Shagohad

Z dystrybutorem lubi się pewnie cała sieć, a nie pojedyncze kino.
Np. UIP nienawidzi CC i efekty widać w całej Polsce...
Nie było star treka i nie będzie transformers 2 cyfrowego ;/

ocenił(a) film na 9
Kazioo

Helios ma z UIP umowe partnerska, ktora boimy sie naruszyc w jakikolwiek sposob :]. Czasem problemem jest zablokowanie porannego senasu z filmem UIP na ktory i tak nikt nie przyjdzie badz w ilosciach sladowych, zeby zrobic seans dla grup szkolnych, bo odrazu sa dymy ... :/. A ze to najwazniejszy dystrybutor, to coz zrobic.

ocenił(a) film na 7
Barricade18

W radomskim Heliosie juz mozna rezerwowac bilety na środę 24 czerwca :D:D:D

ocenił(a) film na 6
Speedfan

Dwa bilety już zamówione na premierę 24 czerwca :)
Specjalnie na tą okazje kupiłem sobie czarny t-shirt z logiem Autobota xD
Do zobaczenia w Heliosie w Katowicach 24 czerwca o 12:30 :D

ocenił(a) film na 6
Speedfan

hmm w kieleckim heliosie/kinoplexie coś się spóźniają z wystawieniem tych biletów... szybciej, szybciej! już się doczekać nie mogę! xD