PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Boje sie pomyslec o tym co zobacze w Transformers 2.Bo czesc pierszwa pod wzgledem efektow wbila mnie w fotel.Stawiam sobie za priorytet obejrzenie tego filmu w kinie anie na DVD.

Glock

czasami lepiej w domu na BR obejrzeć, bez wiercących głów i szelestów... :D

Glock

Zależy od gustu.Ja np uwielbiam filmy z dużymi efektami.Ale i tak u mnie
na top1 jest trylogia Władcy Pierścieni.

Kluska19921

Ja tez pojadę na to do kina, DVD mi się czasem zacina:/ a wolę nie mieć niespodzianek przy tak ważnej pozycji jaką jest Transformers 2

ocenił(a) film na 5
Kondzio_Ultra

Taa... A mi w Imaxie na "Matrixie: Rewolucjach" dwukrotnie zaserwowane przerwie w dostawach prądu. Po jego przywróceniu na Wyroczni kręciło się logo IMAXa, a na Neo logo Cinema City. :D

ocenił(a) film na 10
Glock

mi jest obojętne gdzie obejrzę ale już się nie mogę doczekać ;D

marcix0

Ja pójdę do Heliosa xD Na 1 też byłem właśnie tam xD

Kluska19921

Ja tez ide do heliosa zaluze ze na 1 nie bylem

ocenił(a) film na 6
Naruto6hokage

Na pierwszej części byłem w kinie w Heliosie w Katowicach. Drugą również muszę zobaczyć w kinie. To jest mój must see nr 1 w tym roku :)

Protector

Dokładnie :) Tez prawdopodobnie pojadę do Katowic albo do
Sosnowca.Normalnie jak oglądałem zwiastun to aż mnie ciary przeszły xD

ocenił(a) film na 10
Kluska19921

już widze te efekty :D ale musze teraz z kimś innym obejrzeć bo oglądałam z kuzynką i ja to nudziło xD

ocenił(a) film na 9
marcix0

Transformers: Zemsta upadłych bedzie jeszcze bardziej wypasiona pod wzgledem efektów specialnych... zobaczcie sobie na youtube trailer. W HD to bedzie prawdziwa uczta dla oka!!

ocenił(a) film na 10
mati69

Takie widowisko tżeba zobaczyc na dużym ekranie. Obowiązkowo!

ocenił(a) film na 10
Neo26

będzie gites. obojętnie gdzie ale obowiązkowo do obejrzenia ;)

Glock

Drugi zwiastun (nie krótki teaser) powinien się ukazać wraz z filmem "Piątek trzynastego", 13 luty premiera w USA :)
Ciekawe kiedy będzie na necie :D

ocenił(a) film na 7
Kazioo

jak ktoś znajdzie niech od razu daje linka ;]

RhineHorn

To filmik pochodzący z filmu, pokazujący Chevy Traxa i Chevy Beata - http://www.youtube.com/watch?v=RXjBwTT-Og4

A to długo oczekiwany zwiastun nr 2 - http://www.youtube.com/watch?v=X2nNP2Y8pyw

ocenił(a) film na 5
Mahone93

Wrażenia sceptyka - Chevrolet naprawdę chce wypuścić taką Corvettę??? Trochę zbyt nowoczesna mi się wydaje. :)

Khaosth

Pewnie to jest jakaś ze złomu i odnowiona.

Khaosth

Do masowej produkcji pewnie wejdzie za jakies 2 lata. Do tego czasu nie bedzie "zbyt nowoczesna". Swoją drogą jak zobaczyłem kilka lat temu w jakimś nfs camaro concept to też bardziej przypominał mi statek kosmiczny niż samochód :P Co do trailera to ja już ten z super bowl mogłem oglądać bez przerwy, a ten nowy jeszcze lepsiejszy. Pozostaje tylko czekać na film.

Khaosth

Ten koncept powstał tylko i wyłącznie do celów nakręcenia filmu i nie wejdzie do produkcji seryjnej. A dokładniej to jest to Corvette Centennial Concept

pilek01

Hehe prawda. Wystarczyło wpisać w google nazwę i jest wiadomość, że samochód tylko do filmu.

użytkownik usunięty
pilek01

"Ten koncept powstał tylko i wyłącznie do celów nakręcenia filmu"

A wiesz że to gówno prawda

"nie wejdzie do produkcji seryjnej"

Tego też nie byłbym taki pewien

"Tego też nie byłbym taki pewien"

Bob Lutz - wiceprezes koncernu General Motors - Centennial to tylko wizja, która nigdy nie trafi do seryjnej produkcji.

"A wiesz że to gówno prawda "

"samochód ten powstał tylko i wyłącznie na potrzeby filmu. Dlatego o nowym chevrolecie niewiele wiadomo. Bo przecież nikogo nie obchodzą zastosowane rozwiązania techniczne, skoro auto ma być po prostu efektowne, bo zagra jedną z głównych ról w filmie "Transformes: Revenge of the Fallen". A więc będzie się przemieniać z samochodu w robo..., przepraszam, autobota o imieniu Sidewipe."

użytkownik usunięty
pilek01

Nie chciało mi sie sprawdzić i odwaliłem Faux Pas zwracam Honor rzeczywiście jest tak jak mówiłeś

nic się nie stało ;-) od tego jest forum żeby wymieniać się informacjami :)

ocenił(a) film na 5
pilek01

Eh, faktycznie. Mój błąd. :)
Zmyliła mnie notka na supercars.net (i mój słaby angielski zapewne) i ten krótki klip. Myślałem, że będzie podobnie jak z Caddilaciem z "... Reaktywacji".

Khaosth

A ja sobie ściągne TROTF w formacie 3gp i se obejrze na telefonie!!!
hahahahaha