Boje sie pomyslec o tym co zobacze w Transformers 2.Bo czesc pierszwa pod wzgledem efektow wbila mnie w fotel.Stawiam sobie za priorytet obejrzenie tego filmu w kinie anie na DVD.
Zależy od gustu.Ja np uwielbiam filmy z dużymi efektami.Ale i tak u mnie
na top1 jest trylogia Władcy Pierścieni.
Ja tez pojadę na to do kina, DVD mi się czasem zacina:/ a wolę nie mieć niespodzianek przy tak ważnej pozycji jaką jest Transformers 2
Taa... A mi w Imaxie na "Matrixie: Rewolucjach" dwukrotnie zaserwowane przerwie w dostawach prądu. Po jego przywróceniu na Wyroczni kręciło się logo IMAXa, a na Neo logo Cinema City. :D
Na pierwszej części byłem w kinie w Heliosie w Katowicach. Drugą również muszę zobaczyć w kinie. To jest mój must see nr 1 w tym roku :)
Dokładnie :) Tez prawdopodobnie pojadę do Katowic albo do
Sosnowca.Normalnie jak oglądałem zwiastun to aż mnie ciary przeszły xD
już widze te efekty :D ale musze teraz z kimś innym obejrzeć bo oglądałam z kuzynką i ja to nudziło xD
Transformers: Zemsta upadłych bedzie jeszcze bardziej wypasiona pod wzgledem efektów specialnych... zobaczcie sobie na youtube trailer. W HD to bedzie prawdziwa uczta dla oka!!
Drugi zwiastun (nie krótki teaser) powinien się ukazać wraz z filmem "Piątek trzynastego", 13 luty premiera w USA :)
Ciekawe kiedy będzie na necie :D
To filmik pochodzący z filmu, pokazujący Chevy Traxa i Chevy Beata - http://www.youtube.com/watch?v=RXjBwTT-Og4
A to długo oczekiwany zwiastun nr 2 - http://www.youtube.com/watch?v=X2nNP2Y8pyw
Wrażenia sceptyka - Chevrolet naprawdę chce wypuścić taką Corvettę??? Trochę zbyt nowoczesna mi się wydaje. :)
Do masowej produkcji pewnie wejdzie za jakies 2 lata. Do tego czasu nie bedzie "zbyt nowoczesna". Swoją drogą jak zobaczyłem kilka lat temu w jakimś nfs camaro concept to też bardziej przypominał mi statek kosmiczny niż samochód :P Co do trailera to ja już ten z super bowl mogłem oglądać bez przerwy, a ten nowy jeszcze lepsiejszy. Pozostaje tylko czekać na film.
Ten koncept powstał tylko i wyłącznie do celów nakręcenia filmu i nie wejdzie do produkcji seryjnej. A dokładniej to jest to Corvette Centennial Concept
"Ten koncept powstał tylko i wyłącznie do celów nakręcenia filmu"
A wiesz że to gówno prawda
"nie wejdzie do produkcji seryjnej"
Tego też nie byłbym taki pewien
"Tego też nie byłbym taki pewien"
Bob Lutz - wiceprezes koncernu General Motors - Centennial to tylko wizja, która nigdy nie trafi do seryjnej produkcji.
"A wiesz że to gówno prawda "
"samochód ten powstał tylko i wyłącznie na potrzeby filmu. Dlatego o nowym chevrolecie niewiele wiadomo. Bo przecież nikogo nie obchodzą zastosowane rozwiązania techniczne, skoro auto ma być po prostu efektowne, bo zagra jedną z głównych ról w filmie "Transformes: Revenge of the Fallen". A więc będzie się przemieniać z samochodu w robo..., przepraszam, autobota o imieniu Sidewipe."
Nie chciało mi sie sprawdzić i odwaliłem Faux Pas zwracam Honor rzeczywiście jest tak jak mówiłeś
Eh, faktycznie. Mój błąd. :)
Zmyliła mnie notka na supercars.net (i mój słaby angielski zapewne) i ten krótki klip. Myślałem, że będzie podobnie jak z Caddilaciem z "... Reaktywacji".