Nie wiem czy ktoś się orientuje, ale czy w Polsce Transforemry RotF zostaną puszczone w kinach IMAX? Bo po tym jak nie puścili Star Treka w IMAXie trochę się rozczarowałem i mam nadzieję że RotF będzie można obejrzeć w zarąbistych warunkach.
Star Treka wogóle nie póścili w Cinema-City
http://www.filmweb.pl/topic/1132860/ktoś+wie+dlaczego+Cinema-City+nie+wyswietla+ Star+Treka.html#2964051
Oby tak nie było z Transformersami.
A na plakatach jakaś informacja w jakich kinach? Bo ja w Kraku widziałem na razie tylko w Multikinie tekturowe postaci Optimusa i Bee :) Będę pod koniec miesiąca w Cinema-City to zobaczę :D
byłem w moim Cinema-City Wolność w Częstochowie wczoraj na "Wolverinie" i grają, jest plakat - chociaż tylko jeden i ciężko było mi go znaleźć - a przed seansem "Wolverina" był zwiastun "Transformers: Revenge of The Fallen" - niestety ten drugi, miałem nadzieję, że będzie ten finalny... coż, ale i tak wyglądało to super!... :D
z wolverinem chodziło mi o to że wolverina grają tylko w multikinie i cinema city. podałem to jako przykład "selekcji" kin tak jak ze star trekiem bez cinema city
Współczuje osobą które nie mogły pójść do kina na Star Treka, nie mniej jednak moje pytanie dotyczyło kin IMAX. Star Treka w Polsce w IMAXie nie było ale za to na Ukrainie jak najbardziej.
Właśnie dostałem Wiadomość od pani z IMAX i niestety nie będzie puszczany w Polsce ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( Odpisałem jej że wiocha jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(;( Jestem zrozpaczony ;/ Zaraz jej napisze że na Ukrainie jest a u nas Lipa... To Po jakiego Grzyba nam te kina!!!???... Chyba po to żeby oglądać przez 45minet jakieś bzdury z oceanów. Porażka, żyjemy w Jebni... Kraju... :) Wiocha Wiocha i jeszcze raz Wiocha!!
To faktycznie kiepsko, że u nas nie pojawi się film w IMAXach... Myślę, że polskie IMAXy nastawione są zdecydowanie bardziej na 3D, bo to przyciąga ludzi (rodzinki idą z dziećmi i dziadkami aby obejżeć sobie filmik w ramach popołudniowej weekendowej rozrywki), a projekcje, które są 'tylko' wielkoformatowe tudzież wybranymi scenami zrobionymi pod IMAX, mają bardzo mały krąg odbiorców - najwyraźniej za mały, aby poświęcać im czas kinowy.
Będziemy musieli poczekać, aż filmy ze scenami zrealizowanymi pod IMAX staną się standardem w USA, wtedy IMAX się ugnie.
Hmmmmmmm... Ale Dziwne bo Mroczny Rycerz miał tylko 6 scen IMAX a puszczali go w poznaniu... :(:( Wiocha i już.. Napisałem jej że polska to wieśniacki kraj.. iże IMAX śmierdzi:) Na razie nic nie odpisała chyba się obraziła <lol>
Dziecko, wróć do podstawówki (o ile ją skończyłeś), naucz się trochę kultury i wróć na forum. A jak Ci się tak Polska nie podoba (pisanie z małej litery i epitety typu "wieśniacki") to zmień obywatelstwo. Nikt nie mówi, że kraj obecnie jest idealny, ale trochę szacunku dla ojczyzny by się przydało jednak.
Dobra Dobra Nie tak Ostro... (Wr......) Odpisała..... Hmmmmmm coś wspomniała że Jest to wina jakieś kłótni dystrybutorów. Nie wiem o Co tam Chodzi dokładnie. Ale jestem ciekaw czy w ogóle w Cinema-City będą puszczać??.... Byłem Wczoraj na Aniołach i Demonach i ani jednego plakatu... Hmmmm Czyżby to była prawda??.. a moja Frustracja jest chyba oczywista, a ty Matt 888 nie ucz mnie szacunku bo to jest wolny kraj i pisać se mogę co chcę "wiocha" to chyba nie jest aż tak bardzo obraźliwe słowo. Słyszałem dużo gorsze,
Hej ty dadasac 2, mógłbyś reprezentować troszkę więcej kultury wobec siebie, bo zachowujesz się ja mały nie wychowany szczeniak(za przeproszeniem), Polska to naprawde fajny kraj, co prawda nie jest najlepsza ale jest lepsz napewno od Iranu gdzie założę się że ludzie nawet nie wiedzą że ma być TROTFL w kinach.
Sądząc po twoim nicku to sam jesteś szczeniakiem i nie nauczaj mnie tu .... Sam umiem o siebie zadbać....
Bez Odbioru....... Nara