PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181338
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

mam prośbe, niestety nie miałam okazji pooglądać serialu transformers,,, i mam pytanie,,, kto to jest Unicorn i co to jest G1?? kilka razy spotkałam sie z tymi nazwami na tym forum oraz na forum z I części i nie mam pojęcia co to jet,,,,
dzięki z góry,,,;)

Salvamee

Z tego co sie nie myle G1 oznacza tzw. "Pierwsza generacje czyli pierwszy projekt dajmy na to okreslonego serialowego/komiksowego robota. Co do Unicorna to niestety nie wiem kto to =/

użytkownik usunięty
Raybilly90

Ja mogę odpowiedzieć Unicron to pradawny bóg robotów jest taki wielki że naszą zimie mógł złapać w rękę!!!!
przemierza kosmos w poszukiwaniu jakichkolwiek planet do zjedzenia :czy to będzie cybertron czy ziemia itd... i przemienia się w jedną wielką planetę.

ok dzięki wielkie;***
Ale on jest zły czy dobry, tzn po stronie autobotów czy deceptikonów,,, a może po żadnej??

Salvamee

"Unicron jest silny i słaby jednocześnie. Jest dobry i zły. Ale którą stronę pokaże? Oto pytanie.-
-Primus o Unicronie w "Transformerzy: Wojna o Energon"

Salvamee

A ogólnie to szło o to, jeśli dobrze pamiętam, że przeciwwagą dla Unicrona był inny potężny robot, który przemienił się w planetę Cybertron i stworzył transformery jako sposób na ochronę wszechświata przed Unicronem właśnie. Ale nie wiem czy czegoś nie pokręciłem bo dawno to czytałem.

joe_kaktus

jejku dzięki ci śliczne;***
teraz mniej więcej wiem o co kaman;)
;*** pzdr