PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181343
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Film nie ma zbyt dobrej fabuły ale ja byłem na to przygotowany , tutaj chodzi o rozrywke i TRANSFORMERS 2 spełnia te oczekiwanie >> EFEKTY WSPANIAŁE..HUMOR..Isabel Lucas <3333333 Blizniaki wymiataja i ten mały robot kturemu megan wypaliła oko :D Film polecam ludziom chcacym zobaczyc mase efektow i akcjiiii !!!

ocenił(a) film na 10
mistrz439

Ja tez byłem nastawiony na rozrywke i sie nie zawiodłęm ,,Akcja w lesie <3 cudo tak samo ostatnia bitwa, ogolnie cały film zajebisty 10/10
P.S byłem juz 2 razy i pojde jeszce conajmniej z 2

ocenił(a) film na 6
boooomm

Film na max 8 bo humor slaby, blizniaki to porazka, malo jako takiej walki miedzy soba (ze 2-3x).

D1RT

humoru jak na film akcji było duzo ,wez pokaz mi film akcji gdzie masz humor chociaz troszke ?????? dla mnie 9/10 odejmuje 1 za Megan[sztuczna suka ] jetfire tez cool :D

ocenił(a) film na 10
john_rambo_3

Jazda na maxa bez trzymanki 10/10 taa megan to sztuczna, ale na Isabel Lucas moge patrzec całe dnie xD

ocenił(a) film na 6
john_rambo_3

W 1 bylo go znacznie wiecej i byl ciekawszy. W Cranku masz mase humoru :>

ocenił(a) film na 10
D1RT

W transformers było mniej humoru niz w transformers 2.
a co sadzicie o dewastatorze??? według mnie troche za malo go było na ekranie

john_rambo_3

Obejrzyj sobie serie x men tam masz dużo akcji i humor przedni w transformersah humor to najsłabszy punkt, indiane widziałeś?

użytkownik usunięty
mistrz439

Sporo głupot, końcowa bitwa słaba (głownie strzelający marines i gdzieś tam w tle transformery). W połowie filmu myślałem że spokojnie dam 9, ale druga połowa sprawiła że jednak nie.

8/10

Devastator mogli go pokazac wiecej mogł wbic sie w marine ale on wolał piramide :P ogolnie zajebista rozrywka 9/10

ocenił(a) film na 6
maly21

Na poczatku myslalem ze te kolo jadace po autostradzie z trailera jest tym Devastator ;). Co prawda rownie zmalo go pokazali, je piasek, potem wspina sie.