Film nie ma zbyt dobrej fabuły ale ja byłem na to przygotowany , tutaj chodzi o rozrywke i TRANSFORMERS 2 spełnia te oczekiwanie >> EFEKTY WSPANIAŁE..HUMOR..Isabel Lucas <3333333 Blizniaki wymiataja i ten mały robot kturemu megan wypaliła oko :D Film polecam ludziom chcacym zobaczyc mase efektow i akcjiiii !!!
Ja tez byłem nastawiony na rozrywke i sie nie zawiodłęm ,,Akcja w lesie <3 cudo tak samo ostatnia bitwa, ogolnie cały film zajebisty 10/10
P.S byłem juz 2 razy i pojde jeszce conajmniej z 2
Film na max 8 bo humor slaby, blizniaki to porazka, malo jako takiej walki miedzy soba (ze 2-3x).
humoru jak na film akcji było duzo ,wez pokaz mi film akcji gdzie masz humor chociaz troszke ?????? dla mnie 9/10 odejmuje 1 za Megan[sztuczna suka ] jetfire tez cool :D
Jazda na maxa bez trzymanki 10/10 taa megan to sztuczna, ale na Isabel Lucas moge patrzec całe dnie xD
W transformers było mniej humoru niz w transformers 2.
a co sadzicie o dewastatorze??? według mnie troche za malo go było na ekranie
Obejrzyj sobie serie x men tam masz dużo akcji i humor przedni w transformersah humor to najsłabszy punkt, indiane widziałeś?
Sporo głupot, końcowa bitwa słaba (głownie strzelający marines i gdzieś tam w tle transformery). W połowie filmu myślałem że spokojnie dam 9, ale druga połowa sprawiła że jednak nie.
8/10
Devastator mogli go pokazac wiecej mogł wbic sie w marine ale on wolał piramide :P ogolnie zajebista rozrywka 9/10