i tyle, przez pierwsze 10min czlowiek nie ogarnia zupełnie o co idzie totalna rozpierduchaw tych zabawkach orientuja sie dobrze dzieciaki
''dobry dla 8-latka''
Mam 17 dla mnie też był dobry...
''przez pierwsze 10min czlowiek nie ogarnia zupełnie o co idzie totalna rozpierduchaw tych zabawkach orientuja sie dobrze dzieciaki''
Może Ty. Ja jakoś wiedziałem co się dzieje :)
Ja jakoś też ogarniam o co chodzi...tak czasami sobie myślę że ludzie tutaj nie używają prawidłowo mózgu skoro ty nie ogarniasz (zakładam że masz więcej niż 8 lat), to jak 8- letnie dziecko może ogarnąć?
Film ma kategorie PG-13 więc dla osób od 13 roku życia,8-latek nie zrozumiałby wiele z tego filmu.Ja nigdy nie byłem fanem i nie jestem fanem zabawek transformers,ale od samego początku zarówno w części 1 jak i 2 doskonale orientowałem się w tym co się dzieje na ekranie i kto z kim walczy.Pewnie dlatego,że mam zdecydowanie więcej niż 8 lat.
Tak jak was mnie tez denerwują takie komentarze typu ten film jest do niczego,wyszedłem z kina po 10 min oraz jak ten temat tylko do lat 8...
Denerwuje mnie to że nikt kto takie tematy,opinie wystawia nie podaje sensownych argumentów...
wg mnie film ten zasługuje na ocenę 10/10 ! mega efekty specjalne Znakomita fabuła,Humor,Shia LeaBouf (ulubiony aktor :))i Akcja od początku do samego końca :D ale fakt faktem walka Optimusa i Fallena mogła by być nieco dłuższa ;) I nie mogę się doczekać jak zasiąde w sali kinowej na części 3 :D
Pozdrawiam :)
Szkoda czasu i sił na takich "inteligentów".
Może niech sobie założą jeden temat dla tych którym ten film się nie podobał albo jeszcze lepiej niech się tutaj nie zjawiają i nie zaśmiecają swoimi tematami. Co tydzień pojawia się przynajmniej jeden temat takiego idioty który musi wstawić słowa dupa, gówno itp. Nawet jeśli film jest dobry dla 8-latka to co w tym złego. nie podoba się nie oglądaj.
Ktoś kto nie zrozumiał tego filmu albo się gdzieś zgubił musi być idiotą bo fabuła jest prosta jak lufa WKM-u. Akcja poprowadzona jest całkiem zgrabnie. Sporo humoru, akcji i pokazu szpeju dzielnych chłopców z US ARMY. Szkoda że podczas potyczki na pustyni nie pojawiła się Spectra by wesprzeć chłopaków.
Jestem po 20 i film uważam za przyzwoity, może nie rewelacyjny ale przyjemnie się go ogląda zwłaszcza z kuflem zimnego piwa.