PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

chyba najgorszy film XXI wieku, muzyka słaba, aktorstwo z tą kurewką Fox na czele tragiczne i ostateczne wrażenie negatywne. Nie polecam tego chłamu nikomu

ocenił(a) film na 1
aaa236

XXI wiek dopiero się zaczął, jak na razie Transformers 2 prowadzi w kategorii najgorszy film i pewnie długo nic go nie przebije, ale czy przez 100 lat nikt gorszego chłamu nie zrobi? poczekajmy na Transformers 3, może trójka będzie jeszcze gorsza

ocenił(a) film na 6
aaa236

aaa236, czemu kurewką?

ocenił(a) film na 6
aaa236

Filmu nie widzialem jeszcze, ale soundtrack juz tak. I moim zdaniem pierdolisz takie glupoty, ze rzygac sie chce. Soundtrack do tego filmu jest po prostu swietny

Arto0X

Po Soundtracku oceniać film? Oryginalne :)
Jedynka była naprawdę świetna ale dwójka jest dużo gorsza. Co nie oznacza że jest zła.

aaa236

Film jest bardzo słaby, ale nie obrażaj Megan. Widać miała na tyle rozumu, że olała cały ten szajs.

ocenił(a) film na 2
endrju_p_2

Z jednego z nią wywiadów:
"Grałam w nim, czytałam scenariusz, oglądałam ten film, a i tak nie jestem w stanie zrozumieć tego, co tam się dzieje.(..)Ten film jest dla geniuszy.. "
http://www.youtube.com/watch?v=4WURlRLN7co
Cenię sobie ludzi, którzy wiedzą jak korzystać z sarkazmu..

Co do filmu, to osobiście zastanawiam się, kiedy wyjdzie wersja reżyserska, w której będą wszystkie wycięte sceny zawierające fabułę.. I zdrowy rozsądek.. Bo na pokaz sztucznych ogni to ja mogę jednak pójść za darmo...
Zdravim.

ocenił(a) film na 10
jethro__

tak a gdzie są organizowane darmowe pokazy sztucznych ogni ? Bo jak u Ciebie na rynku to i tak za nie płacisz ;p

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

film zajebisty a was mam w dupie kurwy głupie...

Jedynka jest super. Dwójka już nie.

micmur głupie kurwy to twoi starzy,a w ogole się pedale nie znasz ,i się nie odzywaj bo ten film to kał!