PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

tandeta 0/10

użytkownik usunięty

wszystkie transformery to gówna, gówna i jeszcze raz gówna, a oglądanie ich to strata czasu

Niby z jakiej przyczyny tak stwierdzasz????? Oglądałeś to w ogóle????

ocenił(a) film na 1
kondzio_trup

jakby nie oglądał to mógłby pomyśleć: "pewnie fajny film o robotach"
ale niestety po obejrzeniu przychodzi do głowy tylko: "gówno, gówno, gówno"

wishram

Owszem gówno, ale moim zdaniem tylko dla tych, którzy będą oczekiwać po tym filmie jakiegoś zaskakującego morału lub myśli filozoficznej na miarę dajmy na to stoicyzmu.

ocenił(a) film na 10
The_Professor

Ehhh i przez takich jak wy film ten dostaje złote maliny bo przyjdzie jeden debil napiszę "nie podoba się bo nie " i reszta za nim ;( żal mi was naprawdę .. do premiery Transformers 3 zostało jeszcze trochę ale już mogę powiedzieć jedno ... tym którym się nie podobała 2-ka (o tak bez żadnego sensownego argumentu) niech nie idzią na trójkę ;/
Pozdrawiam ( a trole spieprzać z filmwebu ;)

ocenił(a) film na 8

A co wg. Ciebie gównem nie jest wymien kilka przykładów?

ok, będę o tym pamiętał...

użytkownik usunięty

Mając w ulubionych Króla Skorpiona 2,Spider-Mana 3, MORTAL KOMBAT ANNIHILATION, mr & Mrs Smith, Mumię 3, POZNAJ MOICH SPARTAN i Van Helsinga, założyciel tego tematu jest ostatnią osoba, która powinna się wypowiadac na temat tego czego oglądanie jest stratą czasu.

:D

Film jest idiotyczny, fabuła słaba. Jedynie efekty były dobre, a tak to nic ciekawego.

Maniek85

odpowiedź na posty: cyxiano i maniek85:
jeśli wszystkie transformery to gówna to czemu mają taką oglądalność? zastanówcie się nad tym.Są popularne ze względu na to, że jest w nich dużo rozwałki. to filmy właśnie takiego typu. Walki dobrych ze złymi na tle współczesnego świata z technologią wojskową i komputerową wizualizacją. Także o tym jak zwykły chłopak musi wybrać między normalnym życiem a lojalnością wobec przyjaciół.Kiedy to zrozumiecie to może przestaniecie pisać takie głupoty na postach

ocenił(a) film na 3
kristopher

mają dużą oglądalność bo dzieci lubią fajerwerki komputerowe ot co. Ten film jest głupi to prawda ale za to jakie efekty, trzeba przyznać że sama fabuła jest naprawdę b słaba sadze że twórcy M jak Miłośc mogliby pokusić się o lepszy scenariusz a o poziomie aktorstwa za dużo nie można powiedzieć te transformersy metalowe robociki graja na dużo wyższym poziomie niż aktorzy jest to przykre ale myślę ze fani disney channel powinni być zadowoleni.

ocenił(a) film na 1

Popieram cię,Transformery to głupi film dla dzieci z podstawówki,zresztą jaki to film dla mnie jest to zlepek efektów specjalnych bez ładu i składu,trzeba być debilem żeby oglądać coś takiego debilnego,przecież to nie ma fabuły i ma tylko marną historyjkę co opowiada o jakiś pierdołach i autach przekształcających się w roboty,takie filmy jak transformery tylko psują wizerunek porzadnym filmom SCI-FI i obrażają ten wspaniały gatunek filmowy co miał rozkwit w latach 70-tych i niektóre filmy współczesne trzymają wysoki poziom np, Star trek z 2009 roku czy nowe Star Warsy.Obie częsci tranformerów to chłam ,ludzie którzy się tym podniecają nie mają pojecia co to prawdziwy film sci-fi Moja ocena to 1/10.Nie probójcie mi wmówić że to super film rozrywkowy itp,dobry film rozrywkowy to dla mnie np. Never back down z dobrym aktorstwem .