PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181336
5,2 36 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

powiem tak...kupilem dzis blu ray ma on az 3 plyty ale mniejsza z tym,film jest oczywiscie kozacki,ale po co ta kamera ktora sie trzesie i wogole nic nie widac,pytam kurwa poco,najlepsze sa w tym filmie zwolnione akcje a sa takie kilkusekundowe.o humorze nie pisze i o zmarnowanym watku z dewastatorem i innych bo to juz kazdy wie,jak byly blizniaki to przewijalem.ale po huj on tak to nagral skoro mozna bylo to pokazac z dalszej perspektywy i by bylo super,ale nie bay wolal pokazac to z odleglosci metra i widac tylko migajace kolory a szkoda bo film jest kozacki.pozdro

ocenił(a) film na 10
mnb402

...a po co tak klniesz i nie używasz prawidłowo znaków interpunkcyjnych?

Dla tych co nie wiedzą to pierwsza z płyt jest z samym filmem, druga to dodatki podobne do tych z pierwszej części. I nie ma "Plus over 3 Hours of bla,bla dodatków tylko ok. 4 godz.A ostatnia z płyt to digital copy.

Z metra to on nie pokazywał (to jest film akcji,a to znaczy że kamera ma się trząść i obracać a nie stać w miejscu) ...co do wątku z Devastatorem, gdyby nie miał tych kul tam gdzie miał to gdzieżby indziej? Jeśli obejrzałeś płytkę z dodatkami to wiesz a jeśli nie to...nie wiesz.Devastator był bardzo fajnym robotem w tym filmie i gdyby nie te 2-sekundowe kule na ekranie to nikt by się nie czepiał.

ocenił(a) film na 10
mnb402

........."kamera która się trzęsie" - w tym filmie nie ma takich ujęć.Chcesz zobaczyć takie ujęcia to zobacz np. film Krucjata Bourne'a w reżyserii Paula Greengrassa i zobaczysz różnice.Bay taki manewr zastosował w filmie WYSPA,chyba w dwóch scenach jak dobrze pamiętam w Transformers tego nie powtórzył.Filmy Bay'a cechują się szybkim ostrym montażem a to nie ma nic wspólnego z ujęciami o których piszesz.
Piszesz jeszcze,że nic nie widać,dziwne? ja jakoś nie miałem problemu z odbiorem filmu i doskonale widziałem co się dzieje na ekranie.