Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181712
4,9 28 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

w alliance 4 jest caly film jak narazie udostepnili 3 obrazki pamietam jak przed 1 kupilem komiks i bylo jak w filmie,ale to troche zmarnowane ogladanie filmu bo wiedzialem ze np bonecrusher zgpnie na autostradzie i wogule jak bedzie ten film wygladal,ja juz niemoge sie doczekac i chyba siegne po niego jak juz bedzie...to jest nalog

ocenił(a) film na 10
kilkio

mam do ciebie małe pytanko odnosnie alliance bo piszesz że kupiłeś komiks. No i właśnie pytanie gdzie kupiłeś komiks bo chciałbym sobie też kupić. Napisz plis.

bad_boy14

kupilem go w 2007 na wakacje w anglii w kazdej ksiegarni mowie o 1czesci druga tez pewnie bedzie na wakacje sprawdz na necie ajak nie to na angielskim ebuy pozdro

kilkio

Kilkio! Mała prośba, nie zasypuj tematami! To wszystko mogłeś umieścić w
jednym. Pozdrawiam!

ViThElEtZ

piroman od kilku dni nikt tu nic nie pisal moze teraz ty bys cos dodal jak cos sadzisz albo wiesz to chyba nic zlego ze pisze cos to chyba lepiej niz to ze ktos idzie do wypozyczalni po ten film niemartw sie znam sie dobrze na tym filmie piszcie wiecej cze

kilkio

Tematy: "ide do wypozyczalni", "kto ma ochote na sex"itd. itp. ignorowac.
Piroman powiedzial to co chyba wszyscy mysla tylko im sie nie chce pisac. Poprostu zamiast 10 tematow przygotuj sobie wszystkie pytania i umiesc to w jednym.
W moim komencie nie ma kszty zlosliwosci wiec bez urazy :)

kilkio

Mi się wydaje, że jednak nie. Alliance #4 kończy się na tym jak Sideswipe, the Twins oraz Arcee i S-ka przybywają na Ziemię i spotykają się z Optimusem. A żeby być bardziej dokładnym to napisem "To be continued in Transformers: Revenge of the Fallen" ;P