Witam. Mam pytanie i mam nadzieje ze ktoś będzie mógł to logicznie wytłumaczyć.
CO SIĘ STALO Z JOLTEM , BLIŹNIAKAMI i SIOSTRAMI ARCEE (motory z 2 części)????
czy jest na to jakieś logiczne wytłumaczenie? w 2 części jolt i bliźniaki nie zginęli... a arcee nie wiadomo...
NP. w 1 części zgina JAZZ to wszystko fajnie pokazali... Śmierć Ironhida tez.... Jak nie chcieli żeby w 3 części były bliźniaki , jolt ,arcee to mogli chociaż zrobić jakaś scenę jak giną np. w Czarnobylu i po sprawie... a nie ze się po prostu rozpłynęły i nie wiadomo co z nimi :/
Jeżeli wiecie co się stało z ARCEE . BLIŹNIAKAMI I JOLTEM PISZCIE. :) Bardzo chciałbym wiedzieć
wpisujesz tytuł komiksu i dodatek download w google i... o jej same się znajdują
no tak ;p ale ja nie mam tytułów ;/ masz jakis spis ile tych komiksow jest?? :P z wszystkich seri (z filmu) :) Bo chce wszystkie obejrzez ;p a mam tylko te ROTF... co sie dzialo przed :)
A czy te 2 wyścigówki to nie bliźniaki? Jolt.... Jolt... Jeśli się nie mylę to ten niebieski (sorki, jestem daltonistą) samochód? To on może... Nie wiem sam. Sam się zastanawiam nad tym. Acree... Wiadomo że jedna zginęła w 2 części. A gdzie pozostałe 2? Także mnie to zastanawia ;)
Jolt to autobot z 2 czesci ktory polaczyl optimusa z jetfirem :)
jest niebieski i jego bron to elektryczne bicze :)
jedno jest pewne.... WSZYSCY ZGINĘLI!!!! a to jak to możemy dochodzić w nieskończoność... chyba, że każdy z nas ściągnie sobie komiks co się działo przed 2 częścią ( to dla tych, którzy są ciekawi co się działo ;] ) i tą końcówkę 2 części aby się dowiedzieć jak zginęli (to dla wszystkich). Proste? o nieeeeeeee...!
duzo zginelo autobotow :) w 1 czesci filmu JAZZ , po 2 czesci JOLT , ARCEE( 3 motory). w trakcie 3 ten doktorek (wheeljack) ironhide i blizniaki ;p TO RAZEM 9 martwych Autobotow
http://tfwiki.net/wiki/IDW_Publishing TYCH KOMIKSOW JEST ODGROMA!!!!!!!!!!! pogielo ich ze wydali tak duzo ;p