Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154346
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Premiera 29 czerwca a WY film oceniacie, no ludzie !
To krew człowieka zalewa, nie widział a ocenia...
Bądźmy rozsądni i nie klepy na całego same ''10'' nie widząc filmu...

Mam nadzieje, że ktoś poprze moją prośbę. Pozdrawiam.

Juby_

ps. o 31 glosow juz i bardzo dobrze ...spinaj sie dalej!:P a moich ocen nie widac bym nie musial sie jakiemus pajacowi tlumaczyc w postaci elaboratu czemu dalem taka a nie inna ocene danemu filmowi bo to juz zaraza na filmwebie ... 3mka Juby nie spinaj sie tak:)

ocenił(a) film na 8
Syrinx

SERIO? JAK W PRZEDSZKOLU SIE ZACHOWUJECIE...ZERO KULTURY... JAK DZIECI W PIASKOWNICY... DAJCIE SOBIE NA LUZ, CO ? POZDRO

ocenił(a) film na 8
RollOut

Roll na nas nakrzyczał :(

ocenił(a) film na 10
Scorpion77

nie wiem o co wam chodzi ludzie . co z tego jak film jeszcze nie wszedł do kin W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. a teraz was zawstydze mam transformers dark of de mon na płycie kupiłem za 100zł na ebayu ze dwa miesiące temu i muszę wam powiedzieć że film jest rewelacyjny i to ja dałem pierwszom ocenę na filmwebie i dałem 10 poniewarz jest rewelacyjny.
a wracajoąc do premiery skąd wiecie że transformers nie oglądał jakiś koleś co mieszkał w angli ????? przecież premiera św. była 23 czerwca a polska będzie 1 lipca więdz nie wiem czego się czepiacie

ocenił(a) film na 9
Radek_Markiewicz

buhahahahahaha no leze lol rozbawiles mnie do maxa xD

tustydm

I wy się dziwicie, że zachowujemy się jak dzieci. Po wypowiedziach pokroju Radka_Markiewicza należy przypuszczać, że w tym temacie mamy do czynienia przede wszystkim z dziećmi. ;D

Juby_

ta głownie:PP

ocenił(a) film na 3
Radek_Markiewicz

zal mi ciebie

ocenił(a) film na 10
Scorpion77

RollOut ma racje!!! Jak można ocenić film, którego się nie oglądało!?

Pevansie

Ku.rwa ludzie. Filmweb to po imdb jeden z większych serwisów filmowych, a te obecne 31 głosów, jak na 2 dni po premierze to nie jest zbyt wiele. Inna beczka to idioci, którzy dali te 10 nie widząc filmu. ale pamiętajcie, że nie wszyscy tacy są.

ocenił(a) film na 8
damian6d17

Premiera był ale dla VIPOW a te oceny to z du** sa... i gadanie ''widzialem film"... no jesli ktos widzial film, to spoko, bral mocne psychotropy chyba...

RollOut

Nareszcie pisze ktoś z sensem.

RollOut

rollout:)!pozdro

Syrinx

RollOut liczę na jakąś małą recke od Ciebie jak obejrzysz film bo pewnie się wybierasz do kina, ja na razie nie mam takiej możliwości... znasz ten temat więc na pewno napiszesz coś konkretnego ;p pozdro

dombek1

Ja też coś napisze, w czwartek rano podam swoją recenzję (bo w środę seans kończy mi się o 23:00, więc nie będzie mi się już chciało).

Mamy kolejnego trolla. Kameha wystawił jedynkę, czyli fala ludzi "minusujących" film też nadeszła... :P

Juby_

tacy na najgorsi:/

użytkownik usunięty
Juby_

weź sobie trollu nie rób siary

RollOut

sorki kazdy ocenia jak chce. wiec bez obrazy nie powinno Cie to obchodzic.

zamek11

Ale jak może oceniać coś czego nie widział? :P

Juby_

moze ma paranormalne zdolonosci!:)

Syrinx

Paranormalne? Najpierw trzeba chyba być normalnym... ;D

ocenił(a) film na 3
Juby_

A KTO TU JEST NORMALNY

znajocywszysko12

normalnosc to przynajmniej 66% populacji:)

ocenił(a) film na 3
Syrinx

ZEB TYLE

ocenił(a) film na 8
znajocywszysko12

Serio jak niektorych czytam to ja nie wiem czy lepiej zeby poszedl sie upic i pisal tu pijany...

Recenzja, w moim wydaniu... hmmm, boje sie ze za bardzo Baya porownam do wersji TF G1, ale jedno gratuluje Bayowi, w Spotach, Trailerach nie ukazal nam Sentilena! I Innych perelek ktore pewnie nas wcisna w fotel.

Mam nadzieje, ze Cameron mail racje co do wersji 3D, ze bedzie super, z nowym systemem Dolby 7.1 moze byc bajecznie, oby fabula nie byla zabajeczna i nie zrobi sie papka z big endem.

Jak to mowi Prime: Roll Out! dla fanow TF - wkazdym wieku

RollOut

no wlasnie chyba ktos tu oszalal lub nie mysli,swiatowa premiera byla 23go,a przeciez wielu z nas Polakow mieszka za miedza,ja np. ide na ten film dzisiaj wieczorem,pzdr.

RollOut

Pokazy przedpremierowe juz od dzisiaj mozna obejrzec.

morgoth_1973

Tak tylko w IMAXach o 21:00. :P

Juby_

Na jutro mam kupiony bilet w Cinema City

morgoth_1973

Bo jutro już są pokazy przedpremierowe. :P