Film ten poraził mnie swoją słabością pod względem fabuły i gry aktorskiej, efekty specjalne to jedyna rzecz która cieszyła moje oczy. Ale czego ja mogłam się spodziewać ?! Jeśli poprzednia część była słaba, to i ta przecież nie mogła być lepsza...Nowa aktorka była tak sztuczna, rozumiem że to jej debiut, ale modelka nie powinna się pchać do filmu. Fabuła filmu jest taka sama jak w wcześniejszych częściach, brak zwrotu akcji, zero zaskoczenia. Wielce żałuję że zmarnowałam pieniądze na bilety, gdybym wiedziała co mnie czeka, zmieniłabym zdanie i poszłabym na ostatnią część Harrego Pottera :). Jakoś mnie nie kręcą roboty które wszystko niszczą, nie ma w tym nic specjalnego. Moja ocena filmu to 2/10. :)
ja mogę wywnioskować tylko tyle, że antyfani (czy jak tam sie nazywacie ) mają co najmniej zbyt wysokie oczekiwania względem tego filmu.
już przed obejrzeniem wiedzieliście, że film bedzie dnem dna mimo wszystko idziecie do kina ( mam nadzieje że do kina , a nie na kompa TS,TC ) i później marudzicie jakie to wszystko było kiepskie. naprawdę tak ciężko zrozumieć, że wszystkie trzy części filmu są tylko dla efektów specjalnych i nic po za tym ? tam nie ma żadnej głębszej fabuły, przekazu, gry intelektów, zagadek,czegoś ambitnego itp. i jeśli ktoś chce się w tym filmie doszukiwać czegokolwiek więcej to jest po prostu głupcem :)
akcja,efekty i samochody ( ta lalka tez sie możesz podobac nie którym ) sprawiają że każdy facet czy dzieciak ze chce wydać 25zł na bilet i przez 2,5h się relaksować i cieszyć oko .... a co może cieszyć dziewczyny w tym filmie to nie wiem. narzeczonej nawet nie proponowałem bo by przespała całość
hmmm nie mogę wyedytować poprzedniej wiadomości więc dopiszę tu
p.s jesli chodzi o nową aktorkę to megan fox chodź też aktorką oskarową nie jest, to jednak bardziej pasowała i grała lepiej. ale jak już wspominałem wcześniej bilet do kina kupiłem nie dla gry aktorskiej w tym filmie :)
Ten film to dno i 10 metrów mułu - amerykanie to idioci i debile co łykną wszystko co im się poda - dobrze że krytycy na rotten czuwali i film ma tylko 38% i tak za dużo
Lubię dobre kino Sci-Fi ale ten film to już przesada.
Amerykanie wysłali Appolo 11 bo statek kosmiczny rozbił się na księżycu !!! Ruscy przejęli technikę (paliwo
) i przez to wybuch Czarnobyl !? Czy tak było w komiksie czy to jest tylko wymysł Baya wydaje się że scenariusz pisało 10 letnie dziecko z wybujałą wyobraźnią. Ja nie wymagam jakieś górnolotnej fabuły od sci-fi, ale nawet SW, Star Trek czy nawet Avatar bardziej trzyma się kupy niż to ! Na pierwszym filmie Transformers byłam 3 razy w kinie. Transformers 3 obejrzałam 30 min i nie dałam rady więcej. Pewnie ten film wyłącznie opiera się na super efektach specjalnych i 3D. Niestety dla niektórych to za mało. Film Sci-fi powinien mieć jakąkolwiek fabułę, ale nie taka kretyńską jak w T3 !
A ta nawa dziewczyna Sama, tandetna gra aktorska, głupia lala z wielkimi cyckami dobra tylko do zerż... przez męską część widowni, która od szefa przyjmuje prezent samochód za 200 tysięcy dolców i nie widzi nic w tym złego !!!
Ogólnie uważam że film jest "zbyt męski" - facetom się spodoba cycata blondyna, fajne mechy samochody, i masa bezmózgiej rozrywki nawalanki. Dla tych co oczekują od Sci - fi czegoś więcej niech omijają T3 wielkim łukiem !
3/10