weług mnie to są 3 największe premiery tego roku, byłem na Spidermanie i Piratach i dostałem to czego oczekiwałem, jestem przekonany że tak samo bedzie z Transformers, na kolejnych miejscach jest Skrek 3, Szklana pulapka 4 filmy jak najbardziej polecam. Myśle że to bedzie 5 najlepszych w tym roku. Jeszcze nie widzialem Sushine oraz ciekawią mnie Simpsonowie i może zobacze jeszcze Harrego, zapowiada sie ciekawiej niż 4 poprzednie przecietne czesci, ale pewnie nie dorówna pierwszej 5, a do pierwszej 3 nie ma startu. Pozdro
spiderman i piraci to totalna klapa chociaz po 2 czesciach oba filmy zapowiadaly ciekawa kontynuacje heh no ale co za duzo to niezdrowo:/
Transformers i Die Hard 4 sa swietne, czekam jeszcze na Harrego Pottera, i mam nadzieje ze sie nie zawiode bo to ekranizacja najlepszej czesci ;)
Dla mnie hitami są kolejno:
1.Transformers
2.Spider-Man 3
3.Szklana Pułapka 4
4.Fantastyczna Czwórka 2
5.Harry Potter 5
6.Shrek 3
7.Piraci 3
To sie może jeszcze pozmieniać, ale jak na razie dla mnie najlepszymi filmami tego roku są:
1. 300
2. Piraci z Karaibów
3. Fantastyczna Czwórka 2
4. Spider-man 3
Oby Transformers znalazły sie na 1 miejscu ;]
1.Transformers(ogladałem juz i jest zaje....fajny)
2.300
3.Szklana pułapka
4.(Wojownicze Zółwie Ninja) (jako z bajek)
Jak dla mnie to listy największych shitów tego roku, ludzie już wam wyprało kompletnie mózgi? Jaracie się tym gównem a potem robią same komercyjne bajeczki.
Fantastyczna Czwórka 2, Transformers, Spider-Man 3
To mają być największe premiery? współczuję idź pooglądaj cartoon network
Słuchaj widze ze zapomniales ze sam nie slucha techno z klubu Energy 2000. wiec tak nie mow ok :/
Ja tam lubie z rocka tylko linkin park i link Bizkid, i moze P.O.D. reszte to Pop, dance i inne.
A najlepszy zespol to scooter nikt go nie bobije z muzyki, tak jak Tiesto.:):D
Ok koniec tego tematu :)
Linkin park to nie rock! na koncercie nie byłem bo 300zł za bilet dla 1 osoby to jest 20 seansów w kinie(a to bardziej mnie rajcuje)
aha co do dobrych filmów tego roku zapomniał bym jeszcze o dobrych:
infiltracja i najnowszy 007 którym np. Spiderman nie dorównuje w niczym (może tylko Efekty są lepsze ale co z tego skoro reszta marna...)
"Encore"- czyżby wielki fan LP, a zapewne nie był na koncercie (na 90%).
Co do filmu oglądałem i jestem zadowolony w 200%, efekty to mało powiedziane, fabuła trzyma w napięciu, a i są nieraz scenu humoru, które totalnie rozbrajają ;]. Polecam i Pozdrawiam!
koles, zepoly ktore tutaj wymieniles sluchaj zagubieni czternastolatkowie, i raczej sa srednio ciekawe z wyjatkami. A jesli chcesz uslyszec LP w transformersach to wystarczy ze obejrzysz ostatnia minute filmu i napisy koncowe, bo wtedy leci tam ten popowy szmelc
Encore jeżeli tak nie lubisz transformersów to po co się tu wpierdalasz, nikt cie tutaj nie zapraszał, a pierdolisz głupoty którym jak jakaś babcia która sama nie wie o czym gada. Transformers to bedzie hit, nie przypadkiem od 4 lipca zarobil już 153mln$ a teraz minol dopiero pierwszy weekend, tak samo Spider-man 3 nieprzypadkiem zarobil 882mln$. A twoj Iluzjonista, Strzelec czy Prestiż czym się może pochwalić, oprócz tego że niektorym się podoba, ale tak samo jest ze Spidermanem czy Transformersem
Hehe widze,ze niektorzy(jak np:Encore) nie umia czytac.Autor zalozyl temat na HITY tego roku,a nie najlepsze filmy.Tak wiec:
1.300(pamietacie emocje zwiazane ze zwiastunem?)
2.Piraci z Karaibow 3(wiadomo)
3.Szklana Pułapka 4(wiadomo)
3.Spiderman 3 (na podstawie najpopularniejszego komiksu-czyli murowamy hit)
.
.
.
-Shrek 3
A najlepszym filmem tego roku jest niewatpliwie-Zodiac(szczrez polecam)
...jesli jestem nie w temacie,to przeprasza,ale nie czytalem tych(wszystkich?) bzdur powyzej.
Dzieci, najpierw skończcie szkoły, doedukujcie się jeszcze we własnym zakresie, podszkolcie szczególnie pisanie, zasady ortografii naszego kochanego języka, przydało by się jeszcze szersze horyzontalnie pojmowanie czytanego tekstu. Później-zapraszam do dyskusji.
(nawet nie wiem komu odpisuje ale ok)
1. Nie twierdzę że transformery to bajeczki, tak tylko napisałem aby zabrzmiało to dość frasobliwie, nie mam nić do anime, ba! Animatrixa mam nawet w 'ulubionych'.
2. Ciężko powiedzieć po tym co przeczytałem kto z was wyróżnia się w miarę normalnym poziomem inteligencji, jeśli ktoś stawia harry ciotera powyżej takich produkcji jak np. prestiż czy infiltracja to nie musi nawet nic pisać...
3. Jakiś tępak napisał że te zespoły są dla 14 latków, ciekawy jestem czego ty słuchasz dojrzały obywatelu... Tylko nie pisz że techna, bądź hip hopu/rapu, bynajmniej nie zaskoczyłeś mnie swoją opinią na temat mojej ulubionej muzyki, czegoż innego można by się spodziewać.
4. Nie chce mi się pisać z bandą niewyuczonych bachorów podniecających się zwiastunem transformerów. (ps: wcale nie powiedziałem że ten film mi się nie podoba, więc koleś nie bredź i nie zadawaj głupich pytań po co wchodzę na to forum)
Carpie Diem.
No i prawidłowo, dobrze zrobiłeś, lepiej poczytaj książki. przynajmniej unikniesz przykrych doświadczeń przy ośmieszaniu się na forum publicznym.
To chyba się przeliczyłeś albo nieźle zjarałeś:)) Spróbuj przestraszyć mnie czymś może ucieknę:D może się opiszesz??
Nie bede ci sie opisywawł bo nie ma takiej potrzeby....a ty co masz inną orientację? ^^ że mówisz żebym ci się opisał? xD
jedynie w ten sposób możesz mnie wykurzyć z forum transformerów jeśli tak bardzo tego chcesz, probably tylko wtedy pójde zniesmaczony.
Ty, Encor, takiego mazgaja (nie chce uzywac wulgarzmow) jak ty w Filmwebie nie spotkalem. Nie wiedzialem, ze na swiecie moze istniec ktos tak niewyobrazalnie glupi. Powinienes dostac dozywotni zakaz wypowiadania sie.
PS. W moim komputerze nie ma znakow polskich, temu nie sa.
Cymbale, bo 'Live Free or Die Hard' nie znaczy 'szklana pułapka' pozatym die hard pisze się krócej, pierdolisz i tyle, sam wypierdalaj zmienić sobie pieluchę zasrańcu, skończ przynajmniej te 18 lat, może podyskutujemy wtedy na poziomie. You're too silly in order to discuss from I in polish even...
Tym brytyjskim akcentem kończę bezsensowne gadanie z Tobą.
gandzialfie eh
"Najlepsze filmy w tym roku dla mnie to jak narazie:
1. Piraci z Karaibów (ze względu na genialnego deppa)
2. Prestiż
3. Strzelec
4. Iluzjonista
5. Die Hard 4.0"
a)Gdzie ty tu widzisz frazę 'hity'?
b)Te filmy nie są rozrywkowe? hahahahahahahahhaha
c)"Hit to film na który w polsce pójdzie od ok 600 tyś do 1,5 mln widzów."-teraz już wiem skąd biorą się tak głupie definicje
Niestety ty również zaliczasz się do niższych sfer i dzieciaków którzy prócz obrzucania błotem i ubóstwiania badziewi typu harry ciotera, nie potrafią niczego. Z twoim poprzednikiem nie chce mi się polemizować.
Gdzie ja tu napisałem, że ubóstwiam harry'ego pottera? Co?! No pytam się!! Sam zaliczasz się do niższych sfer i dzieciaków którzy obrzucaja innych błotem, bo robisz to w tym momencie oskarżając mnie o cos czego nie zrobiłem. A w temacie nie jest napiszane dokładnie nic o hice ale inteligenti ludzie (do których się nie zaliczasz) wiedzą że chodzi o największy hit tego sezonu. Film na który pójdą masy ludzi. A tak poza tym to jaka jest twoja definicja Hitu co? Może będziesz tak dobry i mi powiesz?
4.Fantastyczna Czwórka 2
5.Harry Potter 5
6.Shrek 3
7.Piraci 3
Sam fakt że wywyższasz ciotera i tą głupią czwórkę nad piratów już źle o Tobie świadczą. Masy ludzi to właśnie poszły na piratów cieciu, i o mało nie pobiło to rekordu spider-mana (który jest mimo wszystko gorszym filmwem)
A teraz do kolegi który wyraził swoją opinię poniżej: piraci z karaibów to również film s-f. Co do postów to masz rację, moje posty mogą być wulgarne i niskiego poziomu, jeśli skierowane są do dzieci-prostaków, uważających że znają sie na kinie... w ten sposób łatwiej zrozumieją moje przesłanie. '
Pozdrawiam.
Widze że trudno o dobry wątek z dyskusją.
Encore mimo że wypisujesz że nie będziesz rozmawiał z mało inteligentnym gówniarstwem zniżasz się do tego poziomu z każdą obraźliwą i wyzywającą odpowiedzią. Nikt ci nie kazał zabierać tu głosu, nikogo nie zbawisz i nikogo nie wyleczysz. A twój drugi błąd jaki popełniasz to stawianie na przeciwko siebie ekranizacje komiksu i dramat kostiumowego, lub film science-fictione i sensacyjny. To powinno się porównywać w obrębie jakieś węższej kategorii, przynajmniej ja tak uważam.
Zresztą reszta też widze się nie popisała niczym szczególnie merytorycznym równie dziwne porównania których nikt nie uzasadnia, bluzgi i wytykanie drugiego.
Co do tych porównań to proponuje następny temat: " 300 vs. Transformers : Czy spartanie skąpią tyłki Deceptikonom ? "
Zachowujecie sie jak male dzieci.Tylko na internecie siedzicie,nie macie co robic?Tylko siebie na wzajem obrazac.Swiadczy to o waszej niedojrzalosci i glupocie.Nie rozumiem was.Na marginesie:Zodiak to NAJlepszy film tego roku^^
Drogie dzieciaczki co to za słownictwo??? Pozgłaszałem, do usunięcia jak leci i żeby mi to było po raz ostatni!
Spider-man 3 to chyba najgorsza premiera przynajmniej moim skromnym zdaniem ale zgadzam się co do Piratów z Karaibów 3 i Transformers. Poczekamy jeszcze do zakończenia tego roku na pewno jeszcze może jakieś sensowne filmy pokarzą się na rynku :)
Pięknie, pięknie. Banda Troli. Polszczyzna w najczystszym wydaniu, lecą kury i inne wyzwiska, bardzo brawo. Normalnie nikt już chyba kultury t nie posiada:/ no kto mi teraz powie zebym się nie wpier... i zamknął jeb... mordę??
Ja ci to powiem bo twoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu. Nie zmienisz charakteru ludzi. Wszyscy sa takim cwaniakami w gębie.Sam nie używam przekleństw bo to jest bezcelowe. Tacy ludzie, którzy to robia myslą zę jak sobie napiszą przekleństwo to są najważniejsi i trzeba się ich bać. To bałwany a nie kinomani.
...na ulice z takimi,a nie do kina.Ludzie zawsze sie dziwia jak dre morde na moich rowiesnikow:)Mam 18 lat ,ale w kinie nikt mi nie moze przeszkadzac.Wtedy naprawde sie denerwuje i nie potrafie trzymac geby na klodke.Place ciezko zarobione pieniadze rodzicow,zeby sie odstresowac od szkoly,a jakis balwan nademna klnie,ze nie poszedl na cos innego(w przypadku"Zodiaka").Jako,ze bylo nas na sali 7 wydarlem sie na niego,a on na to rzucil przeklenstwami i wyszedl w polowie filmu.Bylem zadowolony:)
yy co?
haha!
to jest jakas definicja kinomana? ogolnie jak sie zachowywac w kinie to raczej uczy kultura osobista, a nie jakas definicja czy cos. myslalem, ze kinoman to czlowiek, ktory na mase oglada filmy i w tym zakresie szeroka wiedze, zarowno o samych filmach jak i aktora i innych akcjach z tym zwiazanych.
kinoman moze przeklinac ile wlezie, byc narkomanem, miec raka, aids i zapalnie trzustki, moze byc pedofilem, a nawet ksiedzem. dajcie spokoj.
ja tez przeklinam, bo sie wkurwiam na to, co tu sie wyprawia. hity: spiderman3, piraci z karaibow, no dajcie spokoj. to jakas paranoja. premiery owszem, ale hity?