weług mnie to są 3 największe premiery tego roku, byłem na Spidermanie i Piratach i dostałem to czego oczekiwałem, jestem przekonany że tak samo bedzie z Transformers, na kolejnych miejscach jest Skrek 3, Szklana pulapka 4 filmy jak najbardziej polecam. Myśle że to bedzie 5 najlepszych w tym roku. Jeszcze nie widzialem Sushine oraz ciekawią mnie Simpsonowie i może zobacze jeszcze Harrego, zapowiada sie ciekawiej niż 4 poprzednie przecietne czesci, ale pewnie nie dorówna pierwszej 5, a do pierwszej 3 nie ma startu. Pozdro
Co wy pierdolicie,to forum schodzi na psy.Same zjeby sie na nim wypowiadaja,a ciula wiedza.Nie potrzebujemy takich huji w IV RP.Wypierdalac do robot we Wloszech.Zgnijcie tam zlamasy!!!
hehe, ludzie ale dajecie czadu :)
Chciałbym wrócić trochę do tematu głównego. Muszę przyznać, że przez długie lata byłem fascynatem Transformerów w każdej postaci, i dla mnie tegoroczny film jest też osobistym hitem. Ale myślę, że nie tylko dla mnie.
Nie pamiętam kto to powiedział, ale zgadzam się ze stwerdzeniem, że HIT nie musi być filmem rewelacyjnym. HITy to filmy masowe, wielkie produkcje, które mają na celu przyciągnąć jak najwięcej ludzi do kina. Uważam, że wymienione "Piraci z Karaibów" i "Spiderman 3" są jak najbardziej hitami tego roku. Piratów co prawda nie widziałem, ale jestem pewien, że niedługo obejrzę. Co do Spidermana to uwżam, że film jako film wypadł nieco poniżej przeciętnej. Dialogi są kiepskie, niektóre sceny wręcz śmieszne, no a Tobey jest nadal cholernie dziecinny jak na Spidermana. Trochę ratują film efekty, które jednak są nieco przesadzone. Sandman latający w przestworzach? No i Venoma mogłoby być więcej. A tu ledwie 25 minut i po chłopie. A przecież w komiksach było go najwięcej!! Ale i tak film ten swoją kasę zarobił :) Spodziewałem się po nim jednak czegoś więcej.
Aha, ktoś wymienił tam jakieś filmy ambitniejsze :) Co do Zodiaka, to byłem rozczarowany!! Z początku ciekawie się zapowiadał, ale tak właściwie to te pare linijek tekstu na końcu okazało się dużo ciekawsze. Bo co w tym filmie było ciekawwego? Przecież tam się prawie nic nie dzieje. Dla mnie historia w tym filmie jest strasznie krótka, a brak zakończenia sprawy czyni z niej jakby wielką anegdotę :( No i do tego strasznie głupi policjant. Widziałem też Prestiż i Infiltrację i muszę powiedzieć, że całkiem dobre. Tylko ten DiCaprio... jakoś za nim nie przepadam, nie wiem czemu :)
Wracając jeszcze do Transformerów, moja dziewczyna trochę się dziwnie na mnie patrzy, jak mówię że muszę iść w sierpniu do kina :) Ale przecież wszyscy wiedzą, że mężczyźni to takie duże dzieci, no nie? :) Ja się tego nie wstydzę, i tak pójdę, nieważne co usłyszę na temat tego filmu. Muszę jeszcze powiedzieć, że idę też ze względu na efekty.
A tak na marginesie, to słuchajcie, można chyba dyskutować bardziej poważnie bez krzyków i wyzwisk, co?
No chyba, że ktoś ma zamiar kogoś obrazić. Ja takiego zamiaru nie mam, i ma nadzieję, że nikt się nie obrazi po moich słowach. Chętnie porozmawiam o moich argumentach, jeśli ktoś będzie ciekaw.
Pozdro dla wszystkich
I to sie nazywa konkretna odpowiedz, powiedziałeś to co myslisz o tego rocznych hitach. Wielkie brawa dla ciebie. Ja też nie moge sie doczekać na Transformers, wiem że bedzie to wielki i wspaniały film i niewiem czego tu sie wstydzić, w tym filmie bedzie wszystko czego potrzeba do genialnego filmu, świetna akcja, pewnie miłość głównych bohaterów, film pewnie bedzie smutny i w dodatku masa świetnych efektów specjalnych. Pozdro dla ciebie i dla twojej dziewczyny :)
Jak dla mnie hitem tego lata i roku będą:
1. Transformers
2. Harry Poter i zakon feniksa
3. Shrek 3
4. Zodiak
5. Szklana pułapka 4
6. Next
Dobre były jeszcze
1. Plaga
2. Strzelec
Porażką zaś dla mnie okazały się
1. Spiderman 3
2. Piraci z karaibów na krańcu świata
3. Fantastyczna czwórka 2
W tym roku nic dobrego w kinach nie było jeszcze(przynajmniej ja nic takiego nie widziałem...).Jedynie Labirynt Fauna ale to miało na świecie już premiere dawno temu...
Najlepiej zapowiadającymi sie filmami był Zodiak (nie widziałem niestety ale ponoc nienajlepszy) i Fracture na który z niecierpliwością czekam;]
Aha no i Die Hard nie widziałem jeszcze, jakoś na weekend sie do kina wybieram;]
A bajeczki w stylu Transformers(nie powiem-czekam na ten film akurat;] ) czy Piraci albo Spiderman to tylko takie luźne filmiki do obejrzenia od tak sobie...
1.szklana pułapka 4
2.piraci z karaibów 3
3.shrek 3
Spider-man 3 to szajs według mnie słabizna, klapa. czekam na Harrego i transformers.
dobra to i ja napisze :]
top 11 (2007) według mnie
1.300
2.Transformers
3.Hannibal Rising
4.SpiderMan 3
5.Fantastic 4-Rise Of The Silver Surfer
6.Ghost Rider
7.1408
8.Pirates of the Caribbean: At World's End
9.Fracture
10.Live Free or Die Hard
11.Ocean's Thirteen
lecz poczekajmy na inne film jeszcze czeka nas zodiac niebawem ,next, i parę innych .