Film jest bardzo świetny. no co ja pisze ARCYDZIEŁO,REWELACJA! dla mnie to 10/10
jestem fanem serii dla mnie to jest najlepsza część i Najlepszy! film SF. Pamiętacie
kawałek filmu jak Autoboty : Ironhide , Jazz , Ratchet i Optimus Prime spadali na Ziemię? i
jaka towarzyszyła tam muzyka? Arrival to Earth jak obejżałem ten film po 1 roku przerwy w
tym właśnie momencie Płakałem przez 3 min. i niestety 3 część transformersów to jest
ostatnia. 1 części normalnie nie mogę opisać.
Mi też się ten film bardzo podobał, transformers 2 mnie trochę rozczarował ale na szczęście transformers 3 wyszedł świetnie ale szkoda że to koniec.
Również uważam że część pierwsza jest super. Ogląda się ją świetnie. Zdecydowanie najlepsza odsłona serii.
Film bardzo dobry: akcja, akcja, akcja + humor (m. in. Anthony Anderson, John Turturro) + świetne efekty specjalne + megan fox. Wielu pisze ze to film dla dzieci.... a moja 58-letnia mama obejrzala do konca.. :p.
oczywiście uwielbiam, ale mam pytanie dla bardziej zorientowanych czy sześcian w tym filmie to ten co np. w Avengersach bo dziwny zbieg okoliczności