to najlepsza część serii i powinna mieć dużo wyższą ocenę ... chociażby dlatego że najslabsza dwójka czyli Zemsta Upadłcy ma taką samą ocenę 7,4 a Transformers 3 które jest u mnie na drugim miejscu zaraz z a pierwszą częścią ma 7,9:) Ta część powinna mniec conajmniej 9 lub więcej :)))))
To na szczęście tylko twoje zdanie. Nie wiem, czemu tak wszyscy najeżdzają na ROTF - jest on lepszy lub co najmniej równy TF1. Za to tDOTM - bezapelacyjnie najlepsza część. Dobra fabuła i świetne efekty specjalne - tego się po TFach spodziewałem i to dostałem
Ja też się zastanawiam co ludzie mają do Transformers: Revenge of the Fallen ... Jak dla mnie była naprawdę dobra na tym samym poziomie co Transformers 1 - a nawet miejscami lepsza ... jak Optimus walczył z Megatronem, Starscremeem i Grindorem w lesie - naprawdę dla mnie megaaa, bliźniaki i ich teksty - bezcenne (brakowało mi ich w 3 części), spotkanie Megatrona, Upadłego i Starscremeem w Egipcie ... zachowania Wheeliego ... do tego muszę wspomnieć Jetfire ... naprawdę w Transformers 2 było dużo fajnych momentów ... więc nie wiem skąd te wszystkie oceny ... ale każdy ma swój gust a ponoć o gustach się nie dyskutuje ... ;)) ...
ej no zgadzam się w 100% wczoraj obejrzalem sobie 2 wcześniejsze jedynke i Zemste Upadłych, Transformers 3 przy tych dwóch wypada blado! może pod względem efektów to trójka jest najlepsza bo wszędzie tylko boom i bach !!! ale pod względem scenariusza fabuły i ogółu filmu to pierwsza część i druga biją trójke o głowe :) te dwie wcześniejsze mają spójny scenariusz I dużo lepszą obsade (rodzice Sama mieli wiekszy udzial, a w trójce ich rola ograniczyla się do przesiadwania w dziwnym kamperze i stracili chate w której mieszkali przez dwie poprzednie części Bezsensu! tak jak major Lenox, oczywiście Megan Fox mimo że jest średnią aktorką to jest o wiele lepsza od tego nowego "drewna z akcenetem" hehe i jest o wiele seksowniejsza Bay zrobił wielki błąd wyrzucając ją z filmu i jeszcze nie wiem po jaką cholerę dali do trójki tego pomylonego chińczyka z KacVegas (on jest zawsze beznadziejny!) REZSZTA SPOKO!
no ja też uważam że Bay zrobił błąd wyrzucając Megan Fox - biorąc pod uwagę co oni "przeszli w filmie" - spodziewałam się czegoś więcej niż zostawiła mnie ...
Co do Transformers 3 ... w tym momencie jestem zachwycona ... bo tyle czasu czekałam na moje Autoboty... ;)) ... hehehehe ... ale brakowało mi Sama rodziców, bliźniaków, zabicie Ironhida - nie mogę tego wybaczyć panu M.B. ... i nie przekonał mnie pan z Kac Vegas ... muszę zobaczyć ten film parę razy żeby stwierdzić które u mnie miejsce zajmuje ... ;ppp ...
zgadzam się :) Mikeila i Sam powinni być razem szcególnie że druga część skończyła się wielkim wyznaniem milości (ich obojga) i niechce mi się wsierzyc że ona by go zostawiła (bay powinien schowac swoją dumę w kieszeń jak chce być dobrym twórcą filmowym i chce być traktowany powarznie)ł wielki błąd Baya, a jeszcze większy błąd zrobił obsadzając to "coś" na miejsce Megan :) może i ona nie jest mega utalentowaną aktorką ale w porównaniu z tą nową jest MISTRZYNIĄ i jest mega ładna, w przeiwienstwie do tego pontona, który tylko psuje ten film:)) ale też chce obejrzeć transformers 3 jeszcze kilka razy nawet mam w planach odwiedzić kino IMAX, żeby zobaczyć efekty w jeszcze lepszej jakości:)
Nie rozumiem, naprawdę tak wysoko oceniacie to filmidło? Przecież tam absurd gonił absurd. Prócz efektów specjalnych w tym filmie nie było NIC! Owszem, miło się go oglądało, ale wyłącznie z tego powodu. Czy zatem wyznacznikiem tego jak oceniacie film jest jego efektowność?
Ja osobiście do dwójki nic nie mam (no prawie nic. Zawsze mnie irytuje, gdy ożywiają zabitego bohatera. Chociaż bez Optimusa nie byłoby trzeciej części.). Zgodzę się z londontown, jedynka zasługuje na wyższą ocenę i nie chodzi tylko o efekty specjalne, ale i o fabułę. I o świetnych bohaterów :)
Zgadzam się z tym, że jedynka powinna mieć wyzszą ocene..zreszta wszystkie cześci zasługuja na wyższą ocene: co najmniej 9.