Jedynkę już mam a dwójka będzie zajebista, nieobchodzą mnie takie wypowiedzi jak niżej jak ten gość chce film 10/10 to niech sobie teletubisie poogląda.
Człowieku żałuj, że musisz czekać na premierę VHS!!! Normalnie na TAKI film to tylko do kina!!! Bardzo mi przykro, że niestety nie spełniasz kryteriów "film od 15 lat" i do sali kinowej nie wejdziesz.
NIE PRZEJMUJ SIĘ JEDNAK!!! Już wkrótce kongenialny Statham zawita na ekranie telewizora również U CIEBIE!!! Potajemnie, w ukryciu przed rodzicami, będziesz mógł ROZKOSZOWAĆ SIĘ bielizną Lolki! I razem z CAŁYM KOSMOSEM będziesz mógł zawołać gromkie "AHOY FRANK'IE SUPA MISZCZ AUTÓW!!!" I dać ocenę 1.000.000/10 na Filmweb!!! Co ja gadam?! Ocenę koniecznie wystaw już teraz! Przecież film BĘDZIE zajebisty!
Nie omieszkaj też wskoczyć na stronę filmu Chaos (z twoim ulubionym aktorem w roli głównej!) w celu przydzielenia oceny 10/10 - przecież film również będzie zajebisty, a ktoś wstawił tam 1/10 :((((((((((((((((
Ps.
Na Teletubisie poszedłbym do kina razem z tobą, ale ty nie wejdziesz, bo nie spełniasz... pewnych wymogów ("film od lat 3").... to samemu mi się iść nie chce... ale ocenę wstawię (naturalnie 10/10), bo na pewno są zajebiste...
Dobra wal się koleś ja do Ciebie nic niemam, a zresztą każdemu podoba się coś innego, a do kina niechodzę bo nielubię i szkoda czasu.