PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123444}
7,1 118 tys. ocen
7,1 10 1 118280
5,6 22 krytyków
Transporter 2
powrót do forum filmu Transporter 2

Jedynkę już mam a dwójka będzie zajebista, nieobchodzą mnie takie wypowiedzi jak niżej jak ten gość chce film 10/10 to niech sobie teletubisie poogląda.

ocenił(a) film na 1
Mateo_SF

Człowieku żałuj, że musisz czekać na premierę VHS!!! Normalnie na TAKI film to tylko do kina!!! Bardzo mi przykro, że niestety nie spełniasz kryteriów "film od 15 lat" i do sali kinowej nie wejdziesz.
NIE PRZEJMUJ SIĘ JEDNAK!!! Już wkrótce kongenialny Statham zawita na ekranie telewizora również U CIEBIE!!! Potajemnie, w ukryciu przed rodzicami, będziesz mógł ROZKOSZOWAĆ SIĘ bielizną Lolki! I razem z CAŁYM KOSMOSEM będziesz mógł zawołać gromkie "AHOY FRANK'IE SUPA MISZCZ AUTÓW!!!" I dać ocenę 1.000.000/10 na Filmweb!!! Co ja gadam?! Ocenę koniecznie wystaw już teraz! Przecież film BĘDZIE zajebisty!
Nie omieszkaj też wskoczyć na stronę filmu Chaos (z twoim ulubionym aktorem w roli głównej!) w celu przydzielenia oceny 10/10 - przecież film również będzie zajebisty, a ktoś wstawił tam 1/10 :((((((((((((((((

Ps.
Na Teletubisie poszedłbym do kina razem z tobą, ale ty nie wejdziesz, bo nie spełniasz... pewnych wymogów ("film od lat 3").... to samemu mi się iść nie chce... ale ocenę wstawię (naturalnie 10/10), bo na pewno są zajebiste...

ocenił(a) film na 10
Mateo_SF

Dobra wal się koleś ja do Ciebie nic niemam, a zresztą każdemu podoba się coś innego, a do kina niechodzę bo nielubię i szkoda czasu.

Mateo_SF

Hahahah Revok uwazaj, bo dziecieca psychika jest niezwykle krucha i moze nie zniesc tak wielkiej dozy krytyki :) Sweet? (Eric C.)