... nie te mocne przekolorowania, dajmy na to zdjęcie bomby z podwozia hakiem z żurawia. Ale ogólnie akcja bardzo dobra, treść niezła. 8/10 mogę dać. :]
Zgadzam się z tobą, film w niektórych momentach był przesycony iście Holywoodzką akcją np. tak jak wspomniałeś zdjęcie bomby hakiem, lub skoki samochodem między budynkami. Poza tym film jest dobry :) Też przystane na ocenie 8/10
Yep...też się pod tym podpisuje...o ile pierwsze przegięcie - skoki samochodem pomiędzy budynkami - o tyle drugie, to zdjęcie bomby...poprostu...litości. Poza tym całość wg mnie to 7/10. Nie marudzę nawet, że Frank sam, bez broni, rozprawia się z zastępami wrogów, ucieka przed kulami i takie tam....bo w końcu to kino akcji, a bohater jak wiadomo, to nie może być zwykły bohater, tylko superbohater ;) więc przymknąłem oko i spędziłem nawet miło czas.
8/10... dla takiego gniota ???
Goścówa z uzi wystrzeliwuje z 500 pocisków bez zmiany magazynka.
Samochody skaczą z budynku na budynek, jeżdżą po dachach... co to ma być ??
Po zderzeniu z radiowozem i ostrzelaniu z karabinu maszynowego auto nie ma nawet zadrapania.
A ta scena z dźwigiem mnie po prostu dobiła :(
Cały film to takie bzdury - za co te 8/10 - 3/10 to max co można dać dla tego filmu.
hm film nawet sie nie zle oglada
troche naciagane te wszystkie sceny z babami i tego typu akcje
ale ogolnie jak dla mnie 7/10
a ja się zgadzam z Twister'em (troche przesadzili, nawet Rambo był bardziej prawdopodobny) i z resztą opini teżsię zgadzam (całkiem fajna fabuła, ale i tak jedynka była lepsza:D), dlatego dla mnie to jest 6/10.
współczuje takiej analizy. proponuje pozostać przy programach typu"National Geographic" i "Discovery". 100% realne. na początek marsz pingwinów i mikrokosmos. pewnie od Ciebie dostałyby 10/10
Rozumiem że to film akcji ale do cholery nie sciente-fiction.
Skakanie samochodami po dachach i rozbrajanie bomb hakiem od dźwigu to po prostu idiotyzm. Obejzyj sobie film : Bourne Identity, Telefon, Gorączka - To są prawdziwe filmy akcji. A transporter to zwykłe gówno dla takich dzieciaków jak ty.
telefon i gorączka widziałem. rzeczywiście 100 % realne i zero fikcji. powodzenia. rozbrajanie bomb to jak dla mnie element akcji, idiotyczny jak cały film, ale jak chcesz co innego to polecam wyżej wymienione tytuły. co do gówna dla dzieciaków? może najpierw posprzataj swoje zabawki?
Nie tewierdze że film musi byś w 100 % realny
Ale jak widze rzbrajanie bomby dzwigiem budowalanym w latającym w powietrzu samochodzie to ręce opadają.
dam Ci inne przykłady filmów. np "desperado" czy Ci się podobało. bo mi tak, a przecież ten film też jest totalnie naciągany. może i z tym dźwigiem przesadzili, no ale popatrz na to jak na parodię filmów akcji?
Jedyne co podoba mi sie w "Desperado: to muzyka i Salma Hayek :)
Nie lubię tego typu filmów. Zdecydowanie wolę filmy akcji w stylu Tożsamośc Bourne'a czy 15 Minutes
Jak coś ma być filmem akcji to nie powinna z tego wychodzić parodia.
Gdybym chciał obejżec parodie to poszedłbym na film z Leslie Nielsenem.
Ale jak ide do kina na film akcji i płacę za bilet to chciałbym obejżeć naprawdze dobre kino a nie gównianą parodię.
Ty nie lubisz, ktoś inny lubi. tylko dlaczego od razu do gówna porównanie :D jak zrobic linijke pustą w komentarzu ?