PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=207548}
5,1 56  ocen
5,1 10 1 56
Trappola diabolica
powrót do forum filmu Trappola diabolica

w w w 5 3 . zippy share . c o m/ v/38003398/file.html
(usuń spacje)

użytkownik usunięty
MyNameIsDeath

A do pierwszej części są?

ocenił(a) film na 6

Napisy tworzyłem ja, a interesuje mnie bardziej sequel, więc tylko do niego zrobiłem tłumaczenie.

użytkownik usunięty
MyNameIsDeath

Rozumiem. To dzięki, bo muszę to "dzieło" kiedyś obejrzeć. :)

ocenił(a) film na 6

Koniecznie. Przy odpowiednim nastawieniu na pewno się nie zawiedziesz :)

użytkownik usunięty
MyNameIsDeath

Wiem czego się spodziewać. :-D

Bruno Mattei rulez ! Tez sprawdze.

MyNameIsDeath

kogo obchodzą napisy polskie,sie liczy lektor,a z lektorem mam tylko ja

kogo obchodzą napisy sie liczy lektror polski a z lektorem mam tylko ja

ocenił(a) film na 6
kozako22

Lektor pl do zapomnianego filmu klasy "Z". Nie sądzę.

MyNameIsDeath

Zależy od podejścia,np ja nie akceptuje nic z napisami,film ma miec dobrego lekora,a bajki dubbing pl,ale wiekszosc ludzi woli z napisami,bo sa za darmo dostepne

ocenił(a) film na 6
kozako22

Pisząc "nie sądzę" miałem na myśli, że wątpię w istnienie wersji lektorskiej tego filmu.

kozako22

Ogarnij się koleś. Kogo obchodzi, że masz jakiegoś lektora do jakiegoś gównianego filmu? Wbijasz w każdy temat pod filmami "Strike Commando" i "Strike Commando 2" i przechwalasz się wszystkim naokoło, że masz VHS z jakimś lektorem. Myślisz, że ktoś ci będzie zazdrościł czy co?

Wym1atacz

Ludzie,którzy uznają oglądanie filmów tylko z lektorem będą zazdrościć,bo świat opiera sie na zazdrości,natomiast ludzie,którzy oglądaja tylko z napisami to co jest dostepne za darmo na necie to nie(wiadomo),mam prawo chwalić sie,bo z lektorem nie ma nikt

Wym1atacz

po 2 od kiedy jesteśmy na ty a po 3 wiem co mam robić i będę robil co bede chcial

kozako22

Ogarnij się, trollu, nikogo nie obchodzi ten twój lektor do jakiegoś podrzędnego filmu. Jesteś takim typowym przykładem Polaka-Cebulaka, który chwali się byle gównem myśląc, że wpędzi innych w kompleksy, podczas gdy tak naprawdę sam się kompromituje.

A tak poza tym to naucz się pisać, bo masz ortografię na poziomie podstawówki, śmieszna lektorowa chwalipięto.

Wym1atacz

Trzeba mówić za siebie,a nie za kogoś ,każdy kolekcjoner chwali sie tym co ma i ja nikomu nie bronie,tak samo ja moge i prosze nie wtracać się do moich spraw,moja sprawa co robie,nie jesteśmy żadnymi kolegami i nie jestem ty tylko panem,na piwie nie byliśmy,ani nie jesteśmy w jednym wieku,nie zapraszalem wymiatacza do moich postów i jak mówilem fani lektora maja mi czego zazdrościc,nie każdy lubi napisy,a film jest bardzo dobry,ja go nie uważam za slaby,więc zdania są podzielone

ocenił(a) film na 6
Wym1atacz

"A tak poza tym to naucz się pisać, bo masz ortografię na poziomie podstawówki, śmieszna lektorowa chwalipięto."

Umarłem :D

MyNameIsDeath

ma to ktos z lektorem sprzedac? bardzo nam zalezy

Wym1atacz

ja i moi znajomi mu zazdroscimy,bo my ogladamy filmy tylko z lektorem,jak sporo osob

ocenił(a) film na 6
maciek27

Poproście Pana śmieszną lektorową chwalipiętę, może na przykład zamieści na YouTube krótki fragment dowodzący, że faktycznie taką wersję posiada. Też jestem ciekaw.

MyNameIsDeath

juz go prosilismy kilka lat temu,wyslal nam sample strike commando obu czesci,ale nie stac nas od niego kupic,bo chcial za duza sume,dla nas to nie jest smieszne bo tylko kozak ma z lektorem takie unikaty,szacunek za to

ocenił(a) film na 6
maciek27

Kto był lektorem w "Strike Commando 2"?

MyNameIsDeath

jakis nieznany lektor,ale dobry byl

MyNameIsDeath

dobrze byloby doczekac sie oficjalnego wydania obu czesci w Polsce

ocenił(a) film na 6
maciek27

Dobrze byłoby doczekać się odje*anego Blu-raya, ale jak znam życie wydadzą w końcu tylko pierwszy "SC".

MyNameIsDeath

no i tez liczy sie miec to teraz,a nie moze za 20 lat jak bedziemy starzy,tak naprawde nie wiadomo czy to wydadza

MyNameIsDeath

nawet pisalismy kilka razy listy do telewizji wieksza grupa osob z prosba o emisje obu czesci i nic - na pomoc telewizji nie ma co liczyc

MyNameIsDeath

nawet nam ani razu nie odpisali(zadnemu z kolegow,ktorzy wyslali osobno listy)

MyNameIsDeath

chyba nie bede mial innego wyjscia jak zlozyc sie w kilka osob i kupic od tego kozako22,ale to potrwa,bo to spora suma