w w w 5 3 . zippy share . c o m/ v/38003398/file.html
(usuń spacje)
Napisy tworzyłem ja, a interesuje mnie bardziej sequel, więc tylko do niego zrobiłem tłumaczenie.
Zależy od podejścia,np ja nie akceptuje nic z napisami,film ma miec dobrego lekora,a bajki dubbing pl,ale wiekszosc ludzi woli z napisami,bo sa za darmo dostepne
Pisząc "nie sądzę" miałem na myśli, że wątpię w istnienie wersji lektorskiej tego filmu.
Ogarnij się koleś. Kogo obchodzi, że masz jakiegoś lektora do jakiegoś gównianego filmu? Wbijasz w każdy temat pod filmami "Strike Commando" i "Strike Commando 2" i przechwalasz się wszystkim naokoło, że masz VHS z jakimś lektorem. Myślisz, że ktoś ci będzie zazdrościł czy co?
Ludzie,którzy uznają oglądanie filmów tylko z lektorem będą zazdrościć,bo świat opiera sie na zazdrości,natomiast ludzie,którzy oglądaja tylko z napisami to co jest dostepne za darmo na necie to nie(wiadomo),mam prawo chwalić sie,bo z lektorem nie ma nikt
Ogarnij się, trollu, nikogo nie obchodzi ten twój lektor do jakiegoś podrzędnego filmu. Jesteś takim typowym przykładem Polaka-Cebulaka, który chwali się byle gównem myśląc, że wpędzi innych w kompleksy, podczas gdy tak naprawdę sam się kompromituje.
A tak poza tym to naucz się pisać, bo masz ortografię na poziomie podstawówki, śmieszna lektorowa chwalipięto.
Trzeba mówić za siebie,a nie za kogoś ,każdy kolekcjoner chwali sie tym co ma i ja nikomu nie bronie,tak samo ja moge i prosze nie wtracać się do moich spraw,moja sprawa co robie,nie jesteśmy żadnymi kolegami i nie jestem ty tylko panem,na piwie nie byliśmy,ani nie jesteśmy w jednym wieku,nie zapraszalem wymiatacza do moich postów i jak mówilem fani lektora maja mi czego zazdrościc,nie każdy lubi napisy,a film jest bardzo dobry,ja go nie uważam za slaby,więc zdania są podzielone
"A tak poza tym to naucz się pisać, bo masz ortografię na poziomie podstawówki, śmieszna lektorowa chwalipięto."
Umarłem :D
Poproście Pana śmieszną lektorową chwalipiętę, może na przykład zamieści na YouTube krótki fragment dowodzący, że faktycznie taką wersję posiada. Też jestem ciekaw.
juz go prosilismy kilka lat temu,wyslal nam sample strike commando obu czesci,ale nie stac nas od niego kupic,bo chcial za duza sume,dla nas to nie jest smieszne bo tylko kozak ma z lektorem takie unikaty,szacunek za to
Dobrze byłoby doczekać się odje*anego Blu-raya, ale jak znam życie wydadzą w końcu tylko pierwszy "SC".
no i tez liczy sie miec to teraz,a nie moze za 20 lat jak bedziemy starzy,tak naprawde nie wiadomo czy to wydadza
nawet pisalismy kilka razy listy do telewizji wieksza grupa osob z prosba o emisje obu czesci i nic - na pomoc telewizji nie ma co liczyc