Obejrzałem na dvd... Powiem tak..Nic szczególnego. Przy dzisiejszej technologi mogłoby twórców stać na znacznie więcej. Same durne sceny żywcem wyjęte z "Matrixa"...Nic nowego. Nieudolne próby powtórzenia sukcesu części pierwszej (sceny pościgów, płytkie dialogi i takie tam)
Gdyby ktoś chciał ściągnąć z neta...uprzedzam. Nie warto zaśmiecać komputera.
Pozdrawiam.
6 maja premiera jest w Polsce. Sam mam już Blu z klasycznym Tronem i sequelem, sprowadzone z Anglii...
Chociaż fakt, faktem ze kolega film prawdopodobnie z neta pobrał :)
Koleś ale masz problem. Dvd to dvd, obojętnie skąd... ja też właśnie nagrałem to sobie na dvd5, wstawione jest też dvd9 oraz divx i rmvb, wszystko z polskim , normalnym lektorem, a skąd to znalazło się w sieci mi wisi...
Ten film to zwykły średniak. Fani efektów specjalnych i atrakcji audiowizualnych będą uradowani, ale mnie osobiście film znudził. I również jak autor tematu poczułem irytujące wrażenie jakby film imitował Matrixa, a przynajmniej niektóre sceny. No cóż, nigdy nie byłem za ekranizacją gier.
Tron to nie jest ekranizacja żadnej gry jakby nie było. Tutaj mamy dosyć ciekawy zabieg bo zasadniczo gra została stworzona na potrzeby pierwszej części filmu. Ale whatever. Ja właśnie się zaopatrzyłem w to to cuś. Obejrzę i dopiero wtedy się wypowiem. Ale jestem fanem efektywnego kina więc jeśli bardzo nie spieprzyli tego pod względem fabularnym to może dam ze 6 lub 7 oczek. We'll see...