PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96333
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

Przeraźliwie nudna, niespójna i niekonsekwentna fabuła, upstrzona gdzieniegdzie napuszonymi patetycznymi tekstami rodem z ostatnich filmideł z Johnem Waynem. Koszmarek. Efekty, niezłe, ale nie robiły specjalnego wrażenia, szczególnie na tle najnowszej konkurencji. 3D to zupełna kpina. Trzeba sporo samozaparcia, aby cokolwiek wypatrzyć i to najwyżej w kilku scenach. Pod względem technicznym Avatar miażdży go zupełnie. Fabułą zresztą również, a nie jest przecież niczym wyjątkowym. Można sobie spokojnie odpuścić, a zamiast "Dziedzictwa" obejrzeć jeszcze raz wiekowy już dość oryginał. 3/10 głównie za muzykę, najmocniejszy element całości.

ADD3R

obejrzałem go za trzecim podejściem bo wcześniej dwa razy na nim zasypiałem . Świetna muzyka ale to chyba tylko tyle .W jakimś sensie podpisuje się pod twoim postem na tak ...

ocenił(a) film na 7
Tibn

nie mogę się z wami nie zgodzić, fabuła jest, hmm... mało wciągająca,

ocenił(a) film na 4
daber

Fabuła? Tu prawie nie było historii. Patrzyłem i patrzyłem na te ładne kolorowe efekty świetlne i czekałem aż zacznie się coś dziać. No i się nie doczekałem, bo film jest przesiąknięty nudą jak Moda na sukces odc. 4053. Oprócz ciekawej(chwilami) muzyki film jest kaleki i niedorobiony.

ocenił(a) film na 3
yossarian1

Jeżeli spojrzeć na ten film tylko pod kątem doznać audiowizualnych, jakie oferuje, to jest to najlepsza produkcja minionego roku : p

ocenił(a) film na 7
ADD3R

Jednak trzeba przyznać, że Olivia Wilde w tym kostiumie wygląda całkiem nieźle :)

ocenił(a) film na 3
skt84

Wygląda identycznie jak bohaterka gry "mirror's edge"

ocenił(a) film na 7
kosobi

Bohaterki gier nie są prawdziwe :p

ocenił(a) film na 3
skt84

Przestań kłamać

ocenił(a) film na 3
skt84

Trudno mi sobie wyobrazić kostium w którym Olivia Wilde nie wygląda "nieźle" ;)

użytkownik usunięty
ADD3R

Pomogę ci: http://www.wondercostumes.com/images/products/AA85350.jpg

ocenił(a) film na 3

:-DDDD nie trzeba było, naprawdę ;-)