tak to prawda, soundtrack będzie wykonany przez Daft Punka , czyli możemy się spodziewać dobrych klimatów : )
...dokladnie ! z tego co jeszcze wiem ma byc 20 utworow a daft punk zapowiedzial trase koncertowa na 2011r wiec nic tylko cierpliwie czekac :)
własnie przesłuchałem dwa nowe bity Daft Punka z tego filmu . i co ? i rewelecja , czekam aż wyjdzie cały soundtrack :) Fragile , czy kawałek http://www.youtube.com/watch#!videos=hH0ggMf_0-s&v=_rvtXUuiwDY , bardzo dobre : )
zniechęca? człowieku, te dzwięki są nieziemskie, wg mnie będzie bomba ... marzyłem o takiej synchronizacji obrazu i muzyki, to najprościej mówiąc widoczne dzwięki :D
dokladnie dzwiek miazdzy...nie chec moze wynikac z faktu roznych upodoban
muzycznych ale ja jako fan muzyki elektronicznej zostalem zmasakrowany:)
Chyba po raz pierwszy od czasu "Discovery" przesłucham cały album :)
Prawdopodobnie twórcy filmu uwzględniają dla nich jakąś "rólkę"
...wsumie sie troche dziwie czemu siegneli amerykanie po francuzow wiec gdy sie o tym dowiedzialem to sie mile zaskoczylem :). Takowy singielek dafta jest calkiem spoko ! i z cierpliwoscia czekam na cala game utworow. Jednak jedynie co mi sie wydaje na chwile obecna to na soundtracku z trona chyba bedzie mozna pomarzyc o rytmie palce piety jaki mial miejsce w albumie "discovery" , chociaz harder better stronger faster pasuje jak ulal do ost'a filmu :P
No widze panowie , że jesteście pozytywnie nastawieni do Daft Punka , wiec napisze to też i tu . Poszukuje fanów Daft Punka , tylko podkreślam fanów ! A po co ? Po nie wiem czy wiecie mamy swoje własne polskie forum ! Jednak ostatnio nie ma żadnych newsów związanych z DP i strona , że tak powiem stoi w miejsu . Musi być Nas dużo więcej i musi mieć kto pisać na forum . Podaje link - http://www.daftpunk.pl/
Strona piękna i obiecałem adminowi , że popróbuje rozhulać troche te forum , ale oczywiście potrzebuje w tym pomocy ! ; )
Jaki ma tytuł dokładnie kawałek z VFX Grida i z trailera ? Chyba nie " Tron Legacy theme" jak tam podpisują ?