PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96333
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

Ktoś coś wie? Byłem na Tron Night i nie mam ochoty oglądać tego w 3d.

tom_1984

Nikt nic nie wie. Zadałem to samo pytanie w Warszawie i 0 odpowiedzi. Chyba niestety jesteśmy "skazani" na 3D.

ocenił(a) film na 7
BigKozlowski

Zrobiłem sobie wczoraj tournée (w ramach spalania kalorii po świętach) po wrocławskich kinach - Multikino, Helios i CinemaCity. Żadne nie ma Tronu w 2D. Ani Narnii bez dubbingu. Co jest qwa??!?!!

ocenił(a) film na 1
tom_1984

proponuje zamiast szukac tron 2d pojsc do sklepu i kupic sobie browara albo cokolwiek . Szkoda kasy na ten szrot

ocenił(a) film na 7
diseasex

Pozwól że sam to ocenię. Lubię odmóżdżające filmy w kinie oglądać.

A kasy szkoda na browara. Jakiegokolwiek.

ocenił(a) film na 8
tom_1984

Przyznam, że podoba mi się Twój punkt widzenia. :) Nie żebym nie lubiał browaru, ale ja zawsze wybiorę kino zamiast niego. Co do seansu w 2D to cóż... ten film został stworzony po to żeby wgnieść widza w fotel - temu służy 3D na niezłym poziomie (na pewno lepszym niż avatar) oraz kapitalna muzyka Daft Punk. Dlatego nie zdziwię się jeżeli po powrocie z seansu zasadzisz filmowi 5/10 lub 6/10. Bo fakty są takie, że bez 3D i odpowiedniego nagłośnienia w kinie ten film jest średni. Fabuła może nie jest odmóżdżająca, ale na pewno trochę naiwna.

ocenił(a) film na 7
Phoenix86

Skoro 2D nie ma to będę "zmuszony' na 3D iść. Zwłaszcza że od 2 tygodni caly czas w słuchwkach DP leci;) Po prostu dziwnie się ogląda.