PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96337
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

52" dobre...

ocenił(a) film na 7

Na 52" TV to możesz jakąś obyczajówkę obejrzeć ,a nie taki film. Ja oglądam na 150" i efekty są bardzo widowiskowe. Proponuję iść do kina i dopiero się wypowiadać, bo zawsze osoby oglądające na komputerach lub małych telewizorach ( tak 52" to MAŁO!) psuja reputację filmom, które swój potencjał pokazują na dużym ekranie.

ocenił(a) film na 5
Verado

a ty co z ameryki się urwałeś? 52 cale to jak na polskie to ogromny tv ja osobiście nawet u nikogo nie widziałem takiego giganta.
Nikt ci raczej nie uwierzy w to co piszesz 52 to są jedne z największych produkowanych w Polsce tv są większe ale jak do jakiegokolwiek sklepu RTV byś nie wszedł to raczej ciężko spotkać jakiś większy niż 52 cale

WIEC NIE PISZ TAKICH DURNOT NA FW Polska to nie Ameryka ludzie nie są aż tak bogaci że każdy ma kilkometrowy tv w domu

ocenił(a) film na 7
bosikxxx

A kto powiedział, że mam TV, oglądam na projektorze HD, za którego zapłaciłem tyle co za 52 calowy telewizor, a jakością nawet przy 150calach nie odbiega od LCD.

Skoro nie są aż tak bogaci to powinni iść do kina, obejrzeć ten film i dopiero go oceniać. Bo ten typ filmu ogląda się na dużych ekranach.

ocenił(a) film na 7
Verado

a rozdzielczość źródła??
jaką masz rozdzielczość filmu przy 150"??

ocenił(a) film na 7
fabio

Przy takich rozmiarach to juz FULLHD, 720p to absolutne minimum, jednak z odpowiedniej odległości jest wystarczające. Większość osób kożysta z 100" ekranów, głównie z powodu braku odpowiednio dużego pokoju, ja mogę sobie pozwolić na trochę więcej.

ocenił(a) film na 7
Verado

mieszkasz na sali gimnastycznej? wymiary pomieszczenia byłyby istotne...

ocenił(a) film na 7
fabio

model projektora...
rodzaj płótna, ew ściany...

ocenił(a) film na 5
Verado

a w takim razie zwracam honor mój błąd a co do filmu na pewno jest efektywny gdyby go oglądać w kinie ma niezłą oprawę wizualna ale film nie posiada żadnej ''treści'' odniosłem wrażenie że jest taki jałowy sam osobiście nie kupiłem motywu gry planszowej.
oprawa wizualna tak ale gorzej z cała resztą

ocenił(a) film na 6
Verado

Nie myl cali z centymetrami ;) 70-80 cali masz max... Nie masz raczej w domu projektora kinowego, który ma lepsze światło :)
Kiedyś miałem TV HD 60 cali... Sony, ale to stary jeden z pierwszych jeśli nie pierwszy TV klasy HDTV... Także nie mówcie mi, że w Polsce nie można spotkać ludzi co posiadają 52-calowce... Nie trzeba mieć dużo kasy, tylko trzeba wiedzieć, gdzie się zaopatrzać w sprzęt...

Wracając do tematu - widziałem film w IMAX, na CRT i na LCD (także na LCD TV)... Jeśli nie widzieliście filmu w kinie, nie komentujcie lepiej na tym forum.... Totalnie inne wrażenia!

ocenił(a) film na 7
MegaTM

w kinie można leżeć na kanapie i popijać piwo?!

Totalnie inne wrażenia!

ocenił(a) film na 5
fabio

właśnie kino oprócz dużego ekranu nie oferuje nic więcej.
a ja mam zastrzeżenia co do fabuły filmu a to najważniejsza rzecz w filmie i tutaj nawet najlepszy imax nie pomoże :)
co z tego że efekty są ale fabuły brak